PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704253}

Risen 3: Władcy tytanów

Risen 3: Titan Lords
2014
7,0 1,9 tys. ocen
7,0 10 1 1901
Risen 3: Władcy tytanów
powrót do forum gry Risen 3: Władcy tytanów

Znowu pirać?

użytkownik usunięty

Myślałem że sobie już odpuszczą z tymi pirackimi klimatami i zrobią tą część w czasach w jakich powinna być czyli w średniowieczu.

Z tego co wiem początek tylko taki jest (W końcu trzeba było z tego jakoś wybrnąć) a potem już jest bardziej właśnie klimat średniowieczny. No i to też trochę zależy od tego do jakiej frakcji dołączysz. Moim zdaniem dobrze zrobili, że jest frakcja piratów voodoo i parę wysp w tym klimacie bo niektórym piraci pasowali a jeśli ktoś woli średniowiecze to może się przyłączyć do Łowców Demonów lub Strażników. No i w ten sposób każdy ma coś dla siebie. ;-)

Jakie pirackie klimaty? Ja kupiłem na steam i mam wersje ze średniowiecznym światem, stare zamki, smoki itp.., pewnie zassałeś spiraconą z piratebay i się dziwisz że masz pirackie klimaty.

użytkownik usunięty
Polemonek

haha

ocenił(a) grę na 10
Polemonek

haha,no tak mama ci kupiła za miljon pln i masz lepszą wersję hahahaha
Boże dzieci nie wchodźcie na internet

Skril3x

Aleś się ośmieszyło, tylko dzieci i kobiety by nie załapały że to jest żart.Hehe

ocenił(a) grę na 10
Polemonek

dawaj adres mieszkanja to cie dojade,albo nie, po ajpi cie znajde inteligjencie .hehe

Skril3x

ul.Mały rynek, sracz- kabina 1.Odkąd przeczytałem pogróżki nie opuszczam kabiny. Weź 36zł bo szalet babka naliczyła odsetki za sranie i trzeba mnie wykupić.

ocenił(a) grę na 10
Polemonek

"Aleś się ośmieszyło, tylko dzieci i kobiety by nie załapały że to jest żart.Hehe"-
hehe i kto tu się nie zna na żartach?

Skril3x

Nie wiem co tam sobie umyśliłeś tym razem, ale pewnie nie załapałeś kolejnego i myślisz że nadal siedze w sraczu.

ocenił(a) grę na 10
Polemonek

no nje fcale,rozkminiam jak do ciebie dojechać i czy odsetki niewzrosły

Skril3x

Zamknij morde

ocenił(a) grę na 10
Lody01

Dzieciaku weź się ogarnij,nie wtrącaj się wogóle to nie swojej kłotni, ile ty masz lat 15,16 co?
Widziałeś żebyśmy się gdzieś wcześniej z użytkownikiem Polemonkiem wyzywali?
Ja rozumiem że chodzisz do tej 2 kl. gimazjum albo jesteś niedorozwojem ale zaczynanie swojej wypowiedzi od niekolokwialnych słów w stosunku do mnie(jeszcze nie wiem za co???!!!WTF) nie przystoi,pewnie byś chciał abym zniżył się do twojego poziomu ale nie będę przeklinał.
Pozdrawiam
Twoje hejty za 3.. 2... 1... =.=

Skril3x

Hejty? Mówię tylko żebyś przestał pisać pierdoły skoro nic z tego nie wynika...
Nie pozdrawiam

ocenił(a) grę na 10
Lody01

no nie a z komentarzy polemonka to coś wynikało rozumiem?
Dobra pisz sobie więcej,pierdziele was dzieci więcej się tutaj nie udzielam
siema

Skril3x

Nie jestem dzieckiem, pedofilu, więc nie rozmawiaj ze mną jak równym wiekiem, to po pierwsze, po drugie to ze sie nie bedziesz udzielal to nie znaczy ze bedziesz ten "starszy i madrzejszy "
Na komentarze, ktore nie maja sensu, sie nie odpowiada, zbedna dyskusja

ocenił(a) grę na 10
Lody01

Czy widziałeś gdzieś żebym cie obraził?
NIE?
TO NA CH*UJ ODPOWIADASZ ZJEBIE* Z GIMBAZJUM

Skril3x

obraziłeś mówiąc, że jestem dzieckiem... chyba, że zapomniales