PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608417}

S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
2007
8,1 6,5 tys. ocen
8,1 10 1 6483
S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla
powrót do forum gry S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla

Uwielbiam tą (jak na razie) trylogię. Ostatnio nawiedziła mnie szalona myśl. Jakby wyglądała ekranizacja tej gry? To by na pewno było coś! Już widzę te filmowe mutanty i klimatyczne miejsca. No właśnie, klimat. Z właściwym oddaniem go byłoby na prawdę trudno, ale jakaś utalentowana ekipa dałaby radę. Macie jakieś typy na reżyserów, postacie? Pytam czysto hipotetycznie, ale pewnego dnia kto wie..

LadyKrueger

Wooow... Jaka szalona myśl! Uważaj, bo ktoś uzna cię za wariata za takie koncepcję. A dostosowując się do twojego pomysłu... Cóż, film mógłby być bardzo ale to bardzo dobry gdyby oddano jego stworzenie w ręce znającego się na swym fachu reżysera.

gramer_filmweb

Jakieś typy? Ktoś z Hollywood, czy wręcz przeciwnie? Ja osobiście nie mam pojęcia kto mógłby oddać klimat tej gry.

LadyKrueger

Jest podobny film do tej gry - "Czarnobyl: Reaktor strachu"

mnich141091

Tak, wiem, ale ten film jest związany z tematem Czarnobyla, natomiast ja mam na myśli film NA PODSTAWIE gry.

ocenił(a) grę na 10
LadyKrueger

Przeciez gra jest na podstawie filmu (oraz ksiazki).

Crankes

No niby tak ,ale jeśli nawet to są ze sobą luźno powiązane i chyba tylko pierwsza część serii czerpie z filmu. Poza tym chętnie zobaczyłabym świeże podejście do tematu, powiązane właśnie z grami.