PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611299}
6,1 2,6 tys. ocen
6,1 10 1 2581
Sniper: Ghost Warrior
powrót do forum gry Sniper: Ghost Warrior

Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii?!

To dobra gra, która dostarczyła mi sporo zabawy.

Czepialscy twierdzą, że jest tutaj sporo zapożyczeń z innych gier. Ok może i jest. Ja tego nie zauważyłem bo tak mnie pochłonęło strzelanie. :) Nie dość, że dobrze się strzela to dochodzą do tego "bullet camy" świetnie odwzorowujące energię kuli. No miód. :)

Grałem na poziomie chyba "normal" albo "easy". W każdym bądź razie na takim poziomie, że widziałem to czerwone kółeczko, które wędrowało w około celownika. Taka forma gameplayu była dla mnie strzałem w 10tkę. Nie wyobrażam sobie gry bez tego czerwonego kółeczka.

Wiele osób skarży się na sporą ilość błędów i wszelakich bugów typu "niewidzialne ściany". Hmm jakoś sobie nie przypominam abym na coś trafił. W dwójce miałem problemy z bugami. Tutaj nic.

Zakończenie faktycznie mierne. Ten nazwijmy to mini boss był banalny. Strzał i napisy końcowe.
Można wybuchnąć śmiechem. :D W sumie to pierdoła. Ważne, że nie czułem znużenia podczas rozgrywki i cały czas mi się chciało grać. No po prostu dobra gra. :)

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

Dla mnie też głupota że wielcy krytycy tak surowo oceniają tą grę.Taka mieszanka CODA z Sniperem,wszystkiego po trochę.Jedynie co oceniam na minus to strzelanie z karabinów,strasznie je odrzucało podczas strzelania i było to bardzo niewygodne,ale strzelanie już z snajperki i zwykłej broni z tłumikiem to był czysta przyjemność.Ogólnie podobała mi się cała lokalizacja w fabule,dżungla ,Vietnam,dużo zieleni.Grałem na najwyższych ustawieniach graficznych i jak na grę z 2010 prezentuje się naprawdę dobrze.