Kim byście grali w te grę?
Ja chyba Jedi Knightem. Tutaj http://www.swtor.com/info/holonet/classes macie wszystkie klasy postaci.
W sumie myślałem, że wybór będzie bardziej zróżnicowany ale niech będzie.Jeśli bym grał po jasnej stronie mocy to byłbym Jedi Consular, a jeśli po ciemnej to Bounty Hunter.
Ale tam sobie poczytaj, bo będzie zróżnicowany rozwój, że każda klasa może się rozwijać w dwie strony, czy coś takiego
W sumie to można powiedzieć że klas jest 14 bo każda klasa będzie miała dwa kierunki rozwoju które będą się bardzo od siebie różnić.
Osobiście raczej zagram Sith warrior klasa Marauder czyli lekkie szaty i dwa mieczyki albo sith inkwizytor klasa assasin z podwójnym mieczem. Rasa jaką będę grał to ludzie albo zabrak
Biorąc pod uwagę fakt, że po prostu nie jestem w stanie zmusić się do grania po ciemnej stronie mocy, wybiorę zapewne, tradycyjnie, Jedi Knight ;).
Ja też nie mogę zmusić się do grania po ciemnej stronie. :D I wybiorę Jedi Consular (Shadow), bo jednak trzepanie mocą to mój żywioł.
hymm co do IA to może być ciekawa klasa ale łowca nagród definitywnie dla mnie odpada
Po pograniu w ten weekend w TORa na testach przyznam, że jak planowałem grać Trooperem tak teraz jestem na 100% pewien, że to będzie moja główna postać. Trooper gniecie w PvP(kocham ten moment desperacji gdy Sith Warrior przekonuje się, że w walce w zwarciu zaczyna dostawać bęcki od dystansowej klasy(trooper ma drzewko talentów odpowiedzialne za walkę na krótkim dystansie( 10 do 15 metrów w przeciwieństwie do około 30 tych bardziej dystansowych drzewek), wygląda świetnie(na wyższym levelu) i zestaw jego skillów jest naprawdę świetny bo nadaje się do każdej sytuacji. :D
Drugą moją postacią będzie albo Sithowy Warrior z przejściem w Juggernauta albo Jedi Knight z wybraniem Guardiana jako klasy zaawansowanej. Tankowanie w tej grze jest bardzo fajne i wcale nie obniża Twoich umiejętności bojowych a dodatkowa ochrona daje Ci większe szanse przetrwania w PvP. No i tank jest zawsze potrzebny na flashpointach, więc masz pewność, że zawsze znajdziesz grupę!
U mnie na początku był plan, żeby grać smugglerem. Ale podczas bety ta klasa mnie nie zachwyciła i po 10 levelu zaczęłam grać jako Bounty Hunter-myślę,że to będzie moja główna postać.
Jak wy w to gracie? Znaczy się, jak ściągnąłem to z ich strony i się loguje, to wyskakuje, że na tym koncie nie ma aktywnej subskrypcji...
Beta testy trwają tylko przez jakiś określony czas. Zależy na które testy dostałeś zaproszenie. Są stali testerzy, ale większość osób dostaje zaproszenie na krótki okres czasu itd. Ja testowałam podczas ostatniego weekendu, miałam dostęp do gry przez trzy dni. Może przegapiłeś swój test albo jest jeszcze przed tobą, najlepiej sprawdź sobie na swoim koncie szczegóły testu i powinna być tam gdzieś data.