mam to samo 75 euro wydane pogralem intensywnie miesiac i gra mi sie znudzila
gra strasznie liniowa questy nudne
fajna jak sie gra jedna postacia ale jak juz zrobisz 2,3,10 i robisz te same questy te same planety itp to jest to nudne i denerwujace pogralem juz troche w rozne onliny i ta gra jest chyba najbardziej liniowym onlinem wszechczasow
Czy ty wiesz co to znaczy że gra jest liniowa?
Questy nie są nudne, i po co robisz 10 postaci i do tego takich samych? Planet jest dużo i nie są te same w każdej klasie...
jak robisz maksa postac w ciagu 2 tygodni to co mam dalej robic w grze?? wiem co to znaczy liniowosc i w tej grze jest to wyrazne gra raczej wyglada jak rpg z konca lat 90 a nie otwarty swiat mmorpg planet jest duzo ale sa te same dla wszystkich postaci roznia sie planety dla 2 stron tylko nie ma sensu robic na tym samym serwerze postaci po 2 stronach mocy skoro nie mozna miedzy nimi nawet glupich materialow wyslac
polecam najpierw troche pograc pozniej przedstawic swoje racje
Planety masz rożne dla różnych klas, nie tylko stron. Trooperem zaczynasz na innej planecie niż Jedi Knight. Jak masz maksa, to grasz dalej, robisz flashpointy, pvp, warzone i inne rzeczy. Najwyraźniej nie jesteś fanem Star Wars, więc cię ta gra nie interesuje. A po za tym, każda klasa jest inna, więc 8 klas = 16 tygodni gry...
jestem fanem star warsow no i niestety musze stwierdzic ze ta gra nie dorownuje nawet do prawie 10 letniego galaxies niestety zamknietego wlasnie przez tor
cale ciagi questow dla danej strony sa te same na tych samych planetach (nie liczac po kilka questow klasowych na planete i planet startowych bo sa 2 jedaje na jednej trooper ze smuglerem na drugiej)
mam tylko takie pytanko czy grasz w ta gre?? czy tylko pograles na becie lub na demowce w stylu weekend za darmo bo cos mi sie wydaje ze sie wypowiadasz na temat gry ktorej nie znasz
jeszcze raz gra jest nudna nie dopracowana (tfurcom sie skonczyly chyba pomysly tak kolo polowy gry) misje kosmiczne to jest kpina legacy jest ale nie dziala flashpointy sa nudne tworzenie grup maks 2 osobowych no chyba ze sie zrezygnuje z kompanionow wtedy mozna z 4 graczy stworzyc teama (naprawde to jest cienki wynik kazdy inny mmorpg oferuje co najmniej 8 osobowe grupy)
no i ostatnie zobacz na statystki w ciagu ostatnich 2 miesiecy odeszlo z gry 25% graczy (moze nie byli fanami gwiezdnych wojen a moze im sie tez poprostu gra znudzila)
pozdrowienia
Gram w tą grę. I 4 osoby do flashpointa są dobrym pomysłem, bo nie jest wtedy łatwo i trzeba się wysilić i grać zespołowo. Legacy działa. Możesz stworzyć rodzinę, odblokowywać różne moce i rasy dla poszczególnych klas. Wychodzi na to, że dawno nie grałeś.