Moim zdamiem seria MK jest o wiele lepsza niż seria Tekkena. Krótko mówiąc MK to wogule jest najlepsza seria oparta na sztukach walki :D. MK 4EVER!!! I TYLE
Niestety Cie zmartwie ale to Tekken jest jedynym prawdziwym tytulem mordobic opartych na sztukach walki, jeszcze moze Virtua Fighter i Dead or Alive. MK to fantasy przede wszystkim, poza tym system walki nie jest tak zlozony jak w Żelaznej Pięści
Chyba nie masz racji, bo MK ma lepsze mordobicia, jest bardziej brutalne, są tam lepszę skille czy combosy itp.
Yyyy bijatyka nie musi byc bardziej brutalna zeby byla lepsza, skilla w ogole nie trzeba miec zeby grac w mortala bo tam sie gra umiejetnosciami i projectilami przede wszystkim a nie jugglami czy mindgamem. Uwielbiam bardzo Mortala, przede wszystki jego najnowszą odsłone ale jednak Tekken, Dead or Alive czy Soul Calibur zawsze będa bardziej taktyczne, taki jest fakt. Pozdrawiam
Dla mnie jednak bijatyka musi być brutalna żeby była lepsza, bo wtedy lepiej wygląda itp i ja to miałem na myśli że się gra umiejetnosciami bo skill i umiejetność to prawie to samo. I wątpie w tego fakta którego napisałeś.
Pozdro. :)
Skill i umiejętnosci to nie prawie to samo, to to samo.... W jakie bijatyki poza Mortalem grałes?
Znajomosc biegania, skakania i strzelania projectilami, gralem w mortala 2 oczywiscie
Te bijatyki się tak samo je. Znajomośc combo, zapoznanie się z wybranym wojownikiem jak i przeciwnikiem, odrobina myślenia - nie widzę wielkiej różnicy. Mortal ma projectile, ale nie są one zawsze są bardzo skuteczne. Plus, trzeba jeszcze wiedzieć, który moment jest dobry by takowy użyć. "Spamowanie" nimi jest skuteczne chyba tylko w Mortal Kombat 4 (który nie wymaga nic poza szybkością, według mnie).
Muszę tutaj poprzeć Himiteshu. MK to nie sztuki walki, a mordobijka oparta na fantasy. Z prawdziwych sztuk walki nie ma tam PRAWIE nic. Co innego w tekkenie, gdzie już na pierwszy rzut oka można rozpoznać jaką techniką posługuje się dana postać (muay thai, muay boran, Kyokushin czy kung fu (chociaż i tutaj róznież występują elementy fantastyczne jak np. teleportacja Ravena itp)... Czyni to grę bardziej realistyczną a co za tym idzie... ciekawszą. Tyle z mojej strony.
Lubie Mortal Kombat, nawet bardziej niż Tekkena którego też bardzo lubię, ale Ty powinieneś przeczytać słownik i zająć się szkołą zamiast grać w gry takie jak Mortal Kombat czyli 18+ :)
Nikt mi nie zabroni. A co do mojego polskiego, to mam powody się mylić, uwiesz mi, siedzieć i chodzić do szkoły w innym kraju przez ponad połowe swego życia, i mieszkać dłużej w innym kraju niż Polska. Uwiesz mi, mam powody, mogł bym się założyć że z tobą było by tak samo gdybyś miał mieszkać w innym kraju niż Polska, 6 byś napewno nie miał z Polskiego :p... A co do moich ocen, pewnie i tak są lepsze niż twoje ;). I nie narzekaj na mój Polski, bo jeśli umiesz przeczytać, to żle wcale tak nie jest, bo aż tak żle to mi nie idzie :p
Po za tym, winny się tłumaczy. Do Twoich ocen się nie przyczepiłem, a tak w ogóle, co to za tekst? "Moje oceny są lepsze niż Twoje" ?
Normalny tekst, co szatanisto? Polskiego nie rozumiesz? I pewnie, takie gry mnie przerastają uhmmmm ta.... i owszem mam co się tłumaczyć, jak jesteś taki mądry, to sobie przyjedz do Angli i mieszkaj tu, nawet byś tu nie pierdnoł z swoim ang... a po paru latach byś zobaczył co się z twoim Polskim dzieje. Tobie pewnie trudniej było by zapomnieć języka Polskiego bo ciągle pewnie w Polsce jesteś... a ja tylko pierwszą klase skończyłem w Polsce, cała reszta to w Angli..., i nawet nie narzekam, bo mi tutaj nauka i tak da większą korzyść niż ta wasza, i szybciej prace znajde :D.... Pozdro :*:*
Winny się tłumaczy. NIe jestem "Szatanistą" nie ma czegoś takiego. Jak już to Satanista. Mój angielski jest podejrzewam lepszy niż Twój tak zwany "Polski" dzieciaczku. Dorośnij. Nie zamierzam się z Tobą kłócić. Nie mój poziom. Swoimi wypowiedziami tylko pokazujesz że nie powinieneś grać w gry 18+ w których jest przemoc, agresja i wulgarne słownictwo.
p.s mieszkałem w Belgii przez parę lat i nie mam problemów z językiem Polskim ani Angielskim ; )
Tak? A ile lat?, A ty niby możesz w takie gry grać? Tak mam to rozumieć? I wiem, nie polecał bym się że mną kłócić, bo i tak wiem że mam racje heh. Nigdy się nie kłóć z tym który ma racje :) ;). "Mój angielski jest podejrzewam lepszy niż Twój tak zwany Polski".... a w to, to akurat wątpie :'). I nazywaj mnie "dzieciaczkiem" bo mój poziom intelektu jest zapewne wyszy niż twój :p, i zapewne duża róznica wiekowa między nami nie jest :p ;)
Zapewniam Cie że jest między nami ogromna różnica ; ) świadczy o tym Twoja wypowiedź.
uhmmm ta, k**** gościu, od wal się od mojego Polskiego, staram się jak mogę, a ty mi tu dupe zawracasz...., ciesz się że wogule rozumiesz, da się przecież normalnie zrozumieć co pisze, więc jest git ok?, Grunt że się da zrozumieć. Angielski I tak mi bardziej pomoże niż Polski w życiu, bo to jest język światowy, i wszędzie mozna się nim porozumieć ;) A Polskim gdzie się porozumiesz? No właśnie.
W biedronce. Wybacz ale to nie ja ciągle się tutaj tłumaczę i atakuję ; ) Nie potrafisz się bronić więc atakujesz. Ponadto nie znając mnie i czytając moje wyjątkowo skąpe wypowiedzi stwierdzasz że jesteś ode mnie inteligentniejszy? To świadczy samo za siebie. Nie zamierzam kontynuować tej dyskusji, nie ma zwyczajnie z kim dyskutować, bynajmniej nie na moim poziomie. Żegnam.