PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624169}
5,1 147  ocen
5,1 10 1 147
The First Templar
powrót do forum gry The First Templar

takie 4

ocenił(a) grę na 4

z pewnością nie jest to arcydzieło, ale moje pierwsze wrażenie jest jednak pozytywne, lokacje są ładne i poprawne, a zaplecze historyczne ciekawe

ocenił(a) grę na 7
filmweb_fw

Ja nie dawno ukończyłem tą grę i powiem szczerze dupy nie urywa, ale jako taka gra dla tych którzy lubią RPG moze teoretycznie byc... wiadomo to nie Wiedźmin ani Assasins Creed, ale można trochę sobie w nią pograc. jej największym minusem jest słaba grafika i liniowa fabuła. Ja dałem 7/10 czyli takie 3+

Raelag

RPG? serio? Człowieku weź już lepiej nic więcej nie pisz, ani nie oceniaj, ponieważ jeśli według Ciebie "First Templar" to gra RPG, to... szkoda słów. Poza tym "Wiedźmin" to action cRPG nastawiony przede wszystkim na akcję, elementy cRPG-a schodzą w nim na dalszy plan. Natomiast "Assasin Creed" to najmniej udana gra Ubisoftu - schematyczna, do bólu powtarzalna, z historią spisaną chyba na trzech kartkach - po takich grach jak "Splinter Cell" czy "Prince of Persia" byłem nadzwyczaj rozczarowany. Poza tym to żaden RPG, zwykła skradanka z elementami platformówki - na modłę podobna do wspomnianego "Księcia". Dodatkowa, fabuła nie może być "liniowa", co to w ogóle ma znaczyć? Najwyżej ograna lub przewidywalna. Liniowa może rozgrywka czyli gameplay - idź z punktu a do punktu b, brak otwartego świata.