Miałem czekać na PS4 i dopiero wtedy zagrać, ale chyba się skuszę na wcześniejszy seans. Oglądałem na YT filmy dotyczące podpięcia klawiatury i myszki, ale nie wiem na ile są one wiarygodne w swoim lansowaniu tego rozwiązania. Mam obecnie piecyk i nie zamierzam się go pozbywać, stąd przywyczajenie do klawiatury i mychy. Wcześniej używałem czasami xbox-a 360 i zdążyłem przyzwyczaić się do pada, jednak nie wiem, jak będzie w przypadku PS3. Nęcą mnie jeszcze Uncharted 123, Havy Rain, Red Dead Redemption - którego nie skończyłem na xbox-ie i może jeszcze ze dwa tytuły. Przychylam się do tezy, że gra może być fenomenalna - na podstawie zajawek, recenzji, fabuły oraz opinii. Pozostaje jeszcze kwestia klawiatury i myszki.
hhmm z Twojej wypowiedzi wywnioskowałem że na PS4 będzie można myszona i klawiaturę podpiąć bez problemu ? Też bym z chęcią zagrał w HR, Uncharted i teraz jeszcze wychodzi nowa przygodówka Beyond two souls, oczywiscie PS exclusive ... :(
Widzę, że nikt nie próbował tego wynalazku. Mmmaakkss, PS4 będzie miało dopracowany interfejs USB - podobno tak, jak w płytach głównych a nawet lepiej. Czytałem też o braku lagów i ogólnie kłopotów z zewnętrznymi urządzeniami "USB". Jeśli coś nawali to softy, aktualizacje, mają załatwić sprawę. Ja bym bardziej stawiaj na komunikację bezprzewodową.
Dlaczego tak uważasz? Już teraz można podłączyć niektóre modele klawiatury i myszy do PS3 przez bluetooth. Pooglądaj sobie na YT. Czekam już od dawna, bo widzę, że zaległości na PS3 jest całkiem sporo :)
ty jestes debilem chyba...co ma maszyka wspólnego z PS4 i z the last of us ...ta gra nie ukaże się na PS4 samo sony o tym powiedzialo
Gdybyś poczytał trochę to dowiedziałbyś się, że będzie można zagrać w tytuły z PS3 po przez streaming. Syny wydało na niego 380 milionów dolarów. Dlaczego tyle wydali. Zrobili to ze względu na zyski, gdyż nie wszyscy posiadacze PS3 od razu kupią sobie nowe PS4. O nowych już nie wspominam. Kto kupi nowe PS4, gdy na PS3, jest tyle fajnych tytułów.
The Fallen, jeszcze jedno.
Debila to sobie w rodzinie poszukaj. Pogrzeb w du...pie, trochę w nosie a na końcu przejrzyj rodzinny album. Zrozumiało dziecko?
kto....wiekszosc. PS3 juz wszyscy zagrali co mieli zagrac
a debilem cie nazwalem bo twoj komentarz nie mial sensu
Sony liczy także na przejęcie fanów X klocka i zrobi wszystko, aby pognębić boxa. To są ogromne zyski w czystej postaci. Zyski z oprogramowania - gier, które się nie psuje i które nie podlega gwarancji. Zyski, gdzie nie ponosi się żadnych kosztów z tytułu powielenia gry i sprzedania np. online za 100 zł.
To czysta kalkulacja i zyski a na końcu dopiero ewentualnie sztuka.
To grał ktoś w ogóle na klawiaturze i myszce podpiętej do PS3 ??? Już nie chodzi mi o tą grę, ale ogólnie.
Mam Razera death adder, kiedyś podpinałem przy premierze Killzone 3. Ale ruch nie jest taki jak na PC myszką można było ruszać albo w osi X albo Y, więc nie dało się tak grać. W zasadzie nie mam pojęcia czemu nie grać na padzie. Pady są wygodne, gra się nimi wyśmienicie. Poza tym, Last of us to bardzo powolna gra, tu nic nie dzieje siew takim tempie jak w śmiesznych call of duty.
Wygląda na to, że u Ciebie działało to podobnie, jak moje ustrojstwo za 300 zł, które kiedyś kupiłem do Xboxa 360 i które to, natychmiast sprzedałem na Allegro z minimalną stratą. Wygląda na to, że niewiele się zmieniło od tamtej pory. A wydawać by się mogło, że producenci słuchają i są otwarci na potrzeby, sugestie użytkowników swoich urządzeń.
Informuję, że na Xbox One można podpiąć mysz z klawiaturą i pograć bez lagów. Podczas prezentacji z odpaloną grą FPP, wygląda to niesamowicie. Działają owe peryferia tak, jak na PC. Potrzebne jest do tego małe urządzonko o wielkości pendrive i już na dniach będzie w sprzedaży.
Po co ci do last of us mysz i klawiatura możesz mi wyjaśnić? W ogóle piszesz bzdury że głowa mała jak się to czyta to nie wiem.. Śmiać się czy płakać ?
Zapomniałem dodać linka i tym samym podsumować:
http://www.wykop.pl/ramka/1772914/prawie-jak-pc-xone-i-ps4-z-myszka-i-klawiatura /
I nie piszcie proszę o profanacji, bo to dziecinne. Jeśli już gram to tylko na myszy i klawiaturze, czy tak trudno to zrozumieć? Tak lubię i koniec kropka.