Czy ktoś wie kiedy wychodzi 4 episode? Ja właśnie skończyłem 3 i nie mogę się doczekać dalszych przygód
Podejrzewam, że za miesiąc wyjdzie, jak już 3 sezon serialu będzie. Albo wypuszczą razem z serialem? :D
Najprawdopodobniej odcinek Around Every Corner pojawi się późnym październikiem, czyli tak jak zwykle w granicach od 26-31 X.
Ech, a po trzecim epizodzie narobiłeś mi nadziei na wcześniejsze wydanie czwórki! :P
Początkowo figurowała fraza "wczesny październik" i tym się kierowałem, jednak najwidoczniej znowu są jakieś opóźnienia związane najprawdopodobniej z testami, czyli jak zwykle. Powiem szczerze, że trochę się rozczarowałem z tego powodu, gdyż myślałem, iż Telltale w końcu się zebrało.
No, kopa powinni za to dostać. Ustalmy, że epizody wychodzą co 2 miesiące, a jakby piątka (a może jeszcze czwórkaa..?) wyszła wcześniej, to będzie dla nas niespodzianka. Następnym razem nie róbmy sobie nadziei jakimiś zapowiedziami wcześniejszego wydania. :)
No trudno trzeba się uzbroić w cierpliwość. Powiem szczerze, że tak po dłuższym zastanowieniu to wolę poczekać ten miesiąc więcej i wiedzieć, że dostaniemy porządny produkt, a nie zrobiony na odwal się. Póki co Telltale pod względem jakości nie zawiodło. Ba, można nawet powiedzieć, że poziom kolejnych epizodów jest jeszcze wyższy niż poprzednich. Co do Around Every Corner, to wydaje mi się, iż będzie to jak dotąd najmroczniejszy z odcinków. Wszystko na to wskazuje.
Mam świetne informacje. Właśnie co Telltale na facbooku opublikowało informację, iż już jutro jest premiera czwartego epizodu na PSN czyli 9 X 2012, a 10 X 2012 na resztę platform czyli PC, MAC, XBOX360. A oznacza to, iż w końcu MS i Sony pośpieszyło się z testami. Lepiej późno niż później.
Dosłownie jestem w szoku, i to dość sporym. Telltale wzięło się w garść i w końcu wydaje te epizody co miesiąc :D
Zaczęli już ostro reklamować epizod 4. na facebooku, więc myślę, że w ciągu tygodnia powinno już być - tak samo było z trzecim. :)