PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631588}
8,8 20 tys. ocen
8,8 10 1 19946
The Walking Dead: Season One
powrót do forum gry The Walking Dead: Season One

Episode 4

ocenił(a) grę na 9

Czy ktoś wie kiedy wychodzi 4 episode? Ja właśnie skończyłem 3 i nie mogę się doczekać dalszych przygód

ocenił(a) grę na 9
DAROO13

Podejrzewam, że za miesiąc wyjdzie, jak już 3 sezon serialu będzie. Albo wypuszczą razem z serialem? :D

ocenił(a) grę na 9
ZiD0

Możliwe byle by wyszło jak najszybciej :)

ocenił(a) grę na 8
DAROO13

Najprawdopodobniej odcinek Around Every Corner pojawi się późnym październikiem, czyli tak jak zwykle w granicach od 26-31 X.

ocenił(a) grę na 9
tomb2525

Ech, a po trzecim epizodzie narobiłeś mi nadziei na wcześniejsze wydanie czwórki! :P

ocenił(a) grę na 8
ZiD0

Początkowo figurowała fraza "wczesny październik" i tym się kierowałem, jednak najwidoczniej znowu są jakieś opóźnienia związane najprawdopodobniej z testami, czyli jak zwykle. Powiem szczerze, że trochę się rozczarowałem z tego powodu, gdyż myślałem, iż Telltale w końcu się zebrało.

ocenił(a) grę na 9
tomb2525

No, kopa powinni za to dostać. Ustalmy, że epizody wychodzą co 2 miesiące, a jakby piątka (a może jeszcze czwórkaa..?) wyszła wcześniej, to będzie dla nas niespodzianka. Następnym razem nie róbmy sobie nadziei jakimiś zapowiedziami wcześniejszego wydania. :)

ocenił(a) grę na 8
ZiD0

No trudno trzeba się uzbroić w cierpliwość. Powiem szczerze, że tak po dłuższym zastanowieniu to wolę poczekać ten miesiąc więcej i wiedzieć, że dostaniemy porządny produkt, a nie zrobiony na odwal się. Póki co Telltale pod względem jakości nie zawiodło. Ba, można nawet powiedzieć, że poziom kolejnych epizodów jest jeszcze wyższy niż poprzednich. Co do Around Every Corner, to wydaje mi się, iż będzie to jak dotąd najmroczniejszy z odcinków. Wszystko na to wskazuje.

ocenił(a) grę na 9
tomb2525

Trzymajmy kciuki.

ocenił(a) grę na 8
ZiD0

Mam świetne informacje. Właśnie co Telltale na facbooku opublikowało informację, iż już jutro jest premiera czwartego epizodu na PSN czyli 9 X 2012, a 10 X 2012 na resztę platform czyli PC, MAC, XBOX360. A oznacza to, iż w końcu MS i Sony pośpieszyło się z testami. Lepiej późno niż później.

ocenił(a) grę na 9
tomb2525

No i mamy niespodziankę :D

ocenił(a) grę na 8
ZiD0

Dosłownie jestem w szoku, i to dość sporym. Telltale wzięło się w garść i w końcu wydaje te epizody co miesiąc :D

ocenił(a) grę na 10
DAROO13

Zaczęli już ostro reklamować epizod 4. na facebooku, więc myślę, że w ciągu tygodnia powinno już być - tak samo było z trzecim. :)

DAROO13

Oficjalnie 4ty epizod ma ukazać się 10 Października.

DAROO13

Już jest.