PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631588}
8,8 20 tys. ocen
8,8 10 1 19983
The Walking Dead: Season One
powrót do forum gry The Walking Dead: Season One

Gameplay :))))

ocenił(a) grę na 8

No i mamy w końcu fragment. Dla zainteresowanych http://www.youtube.com/watch?v=WJba-i0YjhQ

użytkownik usunięty
tomb2525

no nie wiem co o tym myśleć, nie spodziewałam się co prawda czegoś w stylu L4D, ale jakaś taka trochę dziwna tak gra. chociaż to i tak mnie pewnie nie powstrzyma przed kupnem :P

ocenił(a) grę na 8

Mi się właśnie podoba to rozwiązanie. Niby typowe point and click, ale jednak bawi. Ma się wrażenie jakby się oglądało film, a całość polega na podejmowaniu przez cały czas decyzji.

użytkownik usunięty
tomb2525

wiesz ja nie mówię, że to źle, na pewno to dość niespotykane jeśli chodzi o świat z zombie. no zobaczymy, wiadomo dokładnie kiedy wychodzi?

ocenił(a) grę na 8

Premiera 24 kwietnia, dystrybucja cyfrowa. Nie wiem czy wiesz, ale całość podzielona jest na podajże 6 epizodów, które będą wychodzić po jednym co miesiąc lub co dwa miesiące. Uważam, że to świetny sposób na umilenie czasu do premiery trzeciego sezonu.

użytkownik usunięty
tomb2525

A to jeszcze miesiąc, ok. No słyszałam, można mieć nadzieję, że z biegiem czasu zrobią epizodów trochę więcej. Racja, do października jeszcze dużo czasu tak przynajmniej będziemy dostawać na bieżąco jakieś Walking Dead, bo komiks też dość rzadko wychodzi.