PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631588}
8,8 20 tys. ocen
8,8 10 1 19946
The Walking Dead: Season One
powrót do forum gry The Walking Dead: Season One

Glenn w Ep. 5?

ocenił(a) grę na 10

Czy on przypadkiem na końcu pierwszego epizodu nie zabrał drugiej krótkofalówki ze sobą? Może to dzięki niemu "ten zły", co porwał Clementine, mógł się normalnie z nami kontaktować. Coś mi się wydaje, że Glenna zobaczymy w ostatnim epizodzie.

ocenił(a) grę na 8
xKoweKx

A faktycznie, zapomniałem o tym. Wątpię, aby porywaczem okazał się ktoś dla nas znajomy, kogo spotkaliśmy we wcześniejszych ep.

ocenił(a) grę na 7
xKoweKx

To byłoby kompletnie bezsensowne, bo niezgodne z uniwersum Kirkmana.

ocenił(a) grę na 10
Ruben_6

Możesz rozwinąć? :)

ocenił(a) grę na 7
xKoweKx

SPOILER

W komiksie i prawdopodobnie tak będzie w serialu, Glenn przez cały czas przebywał z grupą Ricka Grimesa. Poza tym, porywanie Clementine nie pasuje zupełnie do jego charakteru. Może będzie to postać, którą znamy z kart komiksu, ktoś kto zabrał Glennowi krótkofalówkę, ale na pewno nie on sam.

ocenił(a) grę na 10
Ruben_6

Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o to, że on ją porwał tylko się do tego przyczynił, np. gubiąc krótkofalówkę lub po prostu ktoś go schwytał, zaczął szantażować etc.. Tak czy siak, niektórzy już się pewnie dzisiaj tego dowiedzieli, bo jest premiera ostatniego epizodu. :)

ocenił(a) grę na 7
xKoweKx

Nie, to ty mnie źle zrozumiałeś :P chodziło mi o to, że Glenn niemal na pewno nie pojawi się w 5 epizodzie , a gdyby miał porwać Clem oznaczałoby to słabość scenarzystów. :)