PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631588}
8,8 20 tys. ocen
8,8 10 1 19942
The Walking Dead: Season One
powrót do forum gry The Walking Dead: Season One

Świetna gra. Fajna komiksowa grafika bez wytrysków. Najbradziej podoba mi się mozliwość wplywania na rowzwój wydarzeń. Za mało postaci z filmu. Jak do tej pory....

ocenił(a) grę na 8
arekw

Postaci z filmu (innych niż Glen i Hershel) w ogóle nie będzie, gdyż jest to historia całkowicie innej grupy, jednakże dzieje się ona równolegle do serialowo-komiksowych wydarzeń.

tomb2525

No ma to oczywiście swoje plusy, bo po co przechodzic film, ale byłoby sympatycznie.

ocenił(a) grę na 8
arekw

Początkowo była mowa o tym, że Lee wraz z resztą spotka Ricka jednakże te plany poszły w zapomnienie. Moim zdaniem to bardzo dobrze, gdyż poznanie historii innych ludzi jest równocześnie ciekawe. Zawsze daje nam to dodatkowe pole do namysłu.

ocenił(a) grę na 8
tomb2525

co do tematu.. rzeczy do wyboru mamy sporo, jednakże ja nie widze by jakoś specjalnie wpływało na fabułę...

Mati_Hardcore

No nie wiem... pewnie trzeba by grać co najmniej dwa razy. Weźmy chociaż przykład ratowania Ducka na farmie, jeśli by zginął, nie byłoby historii z jego zabijaniem... no chyba że tak czy siak chłopak by przeżył na tej farmie...

ocenił(a) grę na 9
arekw

Duck przeżywa tak czy inaczej. Tzn. do czasu... ;p

ocenił(a) grę na 8
ZiD0

Ja gram na trzech save`ach na każdy możliwy sposób, i dla przykładu. Zabiliśmy braci na farmie. Klementynka wszystko widziała, miała sie od nas odwrócić, bać się nas... Nic z tego. Jedyna różnica to to, że pod koniec idziemy z nia za raczke lub nie a w 3 epizodzie znów jest do nas neutralnie nastawiona

ocenił(a) grę na 9
Mati_Hardcore

Też tak gram, no i faktycznie tak to jest z tymi wyborami... Tzn. jeszcze nie zrobiłem gry, w której bym ciągle na przekór Clem robił. :P Trzeba spróbować.

ocenił(a) grę na 8
ZiD0

Z tymi wyborami to jest tak jakbyś mówił dziewczynie a) że ją kochasz b)chcesz z nią spędzić resztę życia c) ona jest tą jedyną. Efekt będzie taki sam : )