PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631588}
8,8 20 tys. ocen
8,8 10 1 19943
The Walking Dead: Season One
powrót do forum gry The Walking Dead: Season One

Mam do Was pytanie odnośnie statusu odcinków w grze. Czy jeśli macie zainstalowany drugi epizod to wyświetla się Wam że jest on zainstalowany czy nadal pisze "coming soon"? Myślałam, że po przejściu ep1 status ep2 się zmieni. Niestety pojawiły się napisy i ni jak nie mogę się dostac do ep2. Przeinstalowałam grę i nadal to samo. Dialogi pierwszej części znam już prawie na pamięć a kontynuować się nie da. Miał ktoś podobny problem?

Z góry dzięki za pomoc

ocenił(a) grę na 10
etiennnette

Powinno pisać "Zainstalowano" :) A zainstalowałeś 2 epizod?

adriano93

tak, zainstalowałam. Kilka razy próbowałam reinstalować i dalej lipa ;/

ocenił(a) grę na 10
etiennnette

Sprawdź czy dobrze zainstalowałaś. Dysk lokalny C - Program Files - The Walking Dead - Pack ( i w Pack'u powinnaś mieć WalkingDead102)

adriano93

Sprawdziłam to od razu jak problem się pojawił. W folderach wygląda na to, że wszystko jest w porządku.

ocenił(a) grę na 10
etiennnette

a w folderze WalkingDead102 masz wszystkie pliki?

adriano93

Wydaję mi się, że tak - screen: http://oi50.tinypic.com/5jsd1i.jpg Nie mam pojęcia o co chodzi, pierwszy raz w życiu mam tego typu problem z grą

ocenił(a) grę na 10
etiennnette

Patrz, myślałem, że ta gra jest na steama. Jak pobierasz jakieś pirackie, gówniane wersje to nie dziw się, że Tobie coś nie działa.

ocenił(a) grę na 8
xKoweKx

Piratom nie pomagamy

Mati_Hardcore

ok, jakoś poradzę sobie sama.

ocenił(a) grę na 10
etiennnette

Może po prostu pobrałaś sam epizod 1? Spróbuj znaleźć wersję, która posiada wszystkie epizody.

xKoweKx

Ju wszystko działa. Rzeczywiście miałam nieźle namieszane w folderach ale udało się wszystko ogarnąć. Dzięki za chęci pomocy.