Gra posiada naprawdę bardzo duże wymagania pod względem sprzętu nie oferując nic
nadzwyczajnego w oferowanej grafice. Na moim komputerze
i3 4330 3.5GHZ/6GB RAM/GTX 460 768MB/Win 8 64bit w rozdzielczości 1920*1080 gra działa
idealnie płynnie na ustawieniach minimalnych (pewnie na rozdziałce 1280*1024 będzie działać na
high) ale mimo wszystko wydaje mi się że powinna śmigać u mnie na średnich nie wiem może to
wina sterowników ? . A jak u was działa ta gra i w jakiej rozdzielczości gracie ?
i5-3570K , 8 Gb RAM DDR3 , GTX 650 TI Boost Twin Frozr Msi Win 7 64-bit .
Rozdziałka full HD 1920x1080 , na full detalach z maksymalnym aa z włączonym v-sync .
Osobiście nie uświadczyłem jakiś spadków animacji , co nie zmienia faktu że średni frame rate jest na poziomie 45-55 co nie jest takie pro , biorąc pod uwagę że jest to silnik u3 .
Pozdro
i5 3570, 8gb HD7870 maks ustawienia przy rozdzielczości 1680x1050. Gra działa płynnie, wbudowany w gre benchmark pokazuje średni fps na poziomie 54fps
Athlon 2*2,7
3GB RAM DDR2
GT240 512MB DDR5
W 1280x800 od 15 do 60 frapsów na low, w zależności od miejscówki. Najgorzej jest w dzielnicach, czuć że ramu by chciał więcej. Ogólnie jednak spodziewałem się, że gra będzie chodzić sporo gorzej.
sorry ale ten sprzet był dobry jakies 5 lat temu :) gra nie za bardzo przeszła optymalizacje to prawda., ale to nie dlatego masz problem ;d
Wiem że to jest problem grafiki i małej ilości ramu w niej ale np w takiego AC IV Black Flag gram na ustawieniach wysokich i mam średnio ponad 35 fps a wydaje mi się że jest to gra ładniejsza niż nowy Thief
no pewnie i w wiekszosc gier grałeś na max detalach ale ostatnio ktoś sie skumał że "sprzet musi sie sprzedawac" i bedzie gorzej :)
Gra ma wysokie wymagania czy to ci się podoba czy nie, ale fakt moja karta graficzna nie jest demonem wydajności
komp za 1200 zł to są wysokie wymagania?????? crysis miał wysokie wymagania jak na swoje czasy a to ma średnie.