PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612058}
6,7 652  oceny
6,7 10 1 652
TimeShift
powrót do forum gry TimeShift

fajnie można manipulować czasem, niezłe pukawki :)

ocenił(a) grę na 9
furror81

zgadzam się w 666%, dla mnie gra jest genialna

ocenił(a) grę na 7
panzerwolf

Ja też lubię tą grę. Najlepsze w niej jest to jak np. stoi kilku gości i strzela, zatrzymujesz czas, ostrzeliwujesz tych gości, czas rusza z powrotem i wszyscy padają martwi.

ocenił(a) grę na 9
frycek49

to jest właśnie cały smak tej gry, gdyby nie kontrola nad czasem to byłaby z niej po prostu średniawa strzelanka

ocenił(a) grę na 8
panzerwolf

gra jest epicka (chodzi o rozmach) bez dwóch zdań. to co czasami denerwuje to chaos na polu bitwy, zwłaszcza jeśli ktoś się trochę zapędzi a potem ma przeciwników wokół siebie. no, ale tym chyba chcieli wymusić korzystanie z tych manipulacji czasu. no i zakończenie jakieś takie bez pompy :P szczerze to liczyłem na pojedynek z tym dr Kronem. hm no i może nieco więcej i dłuższych cutscenek wyjaśniających fabułę; to kto, co, z kim i dlaczego, bo to co zafundowali to tylko takie przebłyski.

ocenił(a) grę na 9
TomHs

Jeżeli chodzi o manipulację czasem to polecam jeszcze Singularity

użytkownik usunięty
panzerwolf

Dokładnie masz rację w 100 % gierka świetna, o i dzięki za poleconą Singularity,
jak ktoś lubi manipulacją czasem to warto :)

ocenił(a) grę na 8
TomHs

właśnie :) zakończenie powinno być z rozmachem, a nie takie fiu bździu. Podobały mi się te wszystkie scenki filmowe, ładne były. Tak cz inaczej manipulacja czasem to fajna zabawa, szkoda, że nie ma zbyt dużo takich gier.