PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611240}

Tribes: Zemsta

Tribes: Vengeance
2004
7,2 178  ocen
7,2 10 1 178
Tribes: Zemsta
powrót do forum gry Tribes: Zemsta

Przeszedł właściwie bez żadnego echa, a to kawał porządnego fps'a z niezwykle wciągającą
rozgrywką jak i fabułą. Największym minusem wg. mnie jest ścieżka audio która niezbyt mi się
podobała.

ocenił(a) grę na 10
lukas_172

Grałem w ten tytuł 3 lata, więc trochę o nim wiem. Można powiedzieć, że byłem maniakiem tej gry. Uwielbiałem starcia z innymi graczami przez internet. Szkoda, że już tego nie mogę robić, bo serwery są zamknięte i nie ma już żadnych graczy. Jednak miałem pewną nadzieję, że kolejna część będzie równie dobra, lecz się bardzo mocno przeliczyłem. Nowy Tribes nie dorasta Zemście do pięt. Gdyby wprowadzić do nowej części serwery zawierające wszystkie elementy starego Tribesa oraz poprawiłoby się grafikę i ścieżkę dźwiękową, to twórcy by na tym na pewno wiele zyskali

ocenił(a) grę na 8
Monshanx

Jeśli o mnie chodzi to ja akurat w multi w ogóle nie gram, więc nowy Tribes w ogóle mnie nie zainteresował.
Tak naprawdę to nie ma co liczyć na jakąś godną kontynuacje bo ta seria raczej wielkich zysków nie przynosiła.
Irrational games miał na koncie lepsze marki takie jak BioShock czy nawet SWAT. Poza tym studio już zamknięte, więc jedna z moich ulubionych serii (Bioshock) pewnie na tym nieźle ucierpi, ale to już zupełnie inna historia..

ocenił(a) grę na 7
lukas_172

BioShock to za duża marka by tak po prostu ją uśmiercili

Monshanx

Minęła kupa czasu od Twojego postu ale jakbyś (albo ktokolwiek inny) chciał jeszcze pograć w Tribes w sieci to jest to jak najbardziej możliwe. Serwery działają i mają się całkiem nieźle ;)