PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=731248}
5,7 20  ocen
5,7 10 1 20

Turok 3: Shadow of Oblivion
powrót do forum gry Turok 3: Shadow of Oblivion

Tak jak przy Rage Wars - na N64 mamy fps'a, ale wersja na GBC to dwuwymiarowa platformówka. Tak piszę, coby ktoś się nie naciął :P

rozkminator

Sobie właśnie włączyłem Turoka 3 na emu Project64 2.1 + NRage Input v.2.3c żeby móc korzystać z myszki, opcji trochę jest, ale mimo to gra się niekomfortowo, nie wiem jak ustawić by poruszanie myszką było takie jak w fps'ach na PC, pewnie się nie da i trzeba się cieszyć tym co jest. W necie jest tylko instrukcja obsługi po angielsku i mimo, że znam trochę ten język, to albo nic mi to nie pomaga, bo nie da się inaczej ustawić, albo coś przeoczyłem. Problem jest taki, że jak patrzy się w dół, albo w górę, to obraz wraca do pozycji patrzenia przed siebie, jak coś pozmieniam, to jest tak, że obraz lata jak szalony, innych możliwości nie widzę. Szkoda, że ta część nie wyszła na PC.

ocenił(a) grę na 4
Marieka

Nie korzystam z emulatorów więc nie pomogę niestety. Wiem, że brak inverta w wersji na N64 wkurza mnie strasznie w pierwszej części i w pozostałych też tak pewnie jest, bo Nintendo robiło przy tej konsoli wszystko żeby normalnego człowieka wkurzyć. Ja bym próbował przez Pinnacle Game Profiler'a podłączyć normalnego pada i w ustawieniach PGP walnąć invert.