PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608423}

Turok

2008
6,2 1,2 tys. ocen
6,2 10 1 1223
Turok
powrót do forum gry Turok

Mógłby powstać wspaniały film na podstawie tej gry. Tylko kto by zagrał Turoka?

ocenił(a) grę na 9
cyborg.vandamme

Jak tak na niego patrzę to Val Killmer podobny. xD

cyborg.vandamme

cena na jakość 10/10

cyborg.vandamme

Dwayne Johnson I pasuje mi do takiej roli, ale z lekkim irokezem i tym tatuażem który miał na rozdaniu nagród; duży, okrągły łapacz snów

ocenił(a) grę na 7
cyborg.vandamme

Przecież Turok to jest zlepek z filmów - Rambo, Commando, Park Jurajski - kręcenie filmu na podst. nawet tej gry uważam za bezsensowne. Ale wszystko możliwe:]

ocenił(a) grę na 8
cyborg.vandamme

Dolph Lundgren, tylko musiałby fryzure zmienić

cyborg.vandamme

Vin Diesel

cyborg.vandamme

Jeżeli już miałby powstać jakiś film to na pewno nie na podstawie bohatera z tej części. W 1 był Indianin, w 2 taki jakby syn tego Indianina, w Ewolution nie pamiętam, ale chyba też był Indianin i taki miałby być też Turok w filmie. Przecież ten tutaj to w ogóle nie jest Turok, tylko jakiś Dimitrij, albo Vladimir. Z opisu tej gry wynika (jeszcze w nią nie grałem, mam zamiar, na razie w kolejce jest 3: Shadow of Oblivion), że jedyne co łączy tą grę z Turokami, to nazwa "Turok", tak jakoś nieszczęśliwie i przypadkowo bohater nazywa się Joseph TUROK, a no tak, jeszcze jakieś dinozaury są, ale Park Jurajski się kłania... ewentualnie można by naciągnąć genealogię i wymyślić, że Joseph Turok to "10 woda po kisielu", a jego przodkiem był prawdziwy Turok, tylko gdzieś po drodze tego drzewa genealogicznego musiała się napatoczyć jakaś Natasza, czy Swietłana. A tak poza tym, to wysokie oceny tu dajecie, nie sądzę by była lepsza od 1 i 2, ale ten Turok jeszcze przede mną.