PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8039
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

wady

ocenił(a) grę na 7

Najwiekszą wadą co już wiadomo jest prowadzenie samochodu i kolejną ( dla mnie ) np. jak sie zginie
to długo ładuje się ten pasek wczytywania mapy. Co do prowadzenia to ja tego nie rozumiem. Czy oni
w ogole nie sprawdzali techniki jazdy przed wypuszczeniem gry na rynek? Przeciez to widac juz po
paru sekundach jak sie wsiadzie do samochodu i zacznie jechac ... Zawiodlem sie na tym bo liczylem,
ze pobawie sie tam samochodami, a wole juz leciec z buta bo jest ciekawiej ;)

ocenił(a) grę na 7
wepek

masz na PC czy konsoli?

ocenił(a) grę na 7
Micho3

ps3

ocenił(a) grę na 7
wepek

Ja gram na PCcie i powiem, że po paru godzinach opanowałem jazdę niemal bezbłędnie. Jedyne z czym mam problem to bezproblemowe wjeżdżanie w wąskie, boczne uliczki podczas pościgów, bo zwyczajnie zakręty są zbyt ostre, a auta lekkie jak piórko...
Generalnie model jazdy jest zbliżony do tego ze Sleeping Dogs.
To co mnie wkurza to natrętna policja podczas misji fabularnych - nagle wyjeżdża ci z 10 radiowozów i nie ma bata by ich zgubić. Ale można to zwalić na karb poziomu trudności.
Jedyny więc rozsądny zarzut jaki mam do gry to totalnie skopana optymalizacja. Ubisoft nie po raz pierwszy się na tym wykłada. Liczę na to, że wydadzą jakieś poprawki.

ocenił(a) grę na 7
Thorongil83

ja miałem na początku problem z opanowaniem jazdy (mam PS4), ale rzeczywiście po paru godzinach można się przyzwyczaić. Muszę przyznać, że widok z pierwszej osoby w pojeździe bardzo pomaga, ma się dużo większe wyczucie samochodu i we wspomnianych bocznych uliczkach można sobie bez trudu poradzić ;) Jak się przełączam na klasyczny widok z tyłu to rozwalam auto po 10 minutach :D