Dobry, darmowy, krótki survival horror ze świetnym pomysłem, w którym niewidzialnego potwora możemy tylko zobaczyć w lustrzanym odbiciu. Zaopatrzeni w matczyne lusterko próbujemy wydostać się z przystani, którą opanowało kilka lewitujących maszkar. W ten sposób musimy wykonać kilka prostych czynności, aby dotrzeć do naszego kutra i go odpalić. Gdy usłyszymy skrzek potwora należy ukryć się pod stołem lub w zaroślach i stamtąd z pomocą lusterka obserwować go i przy nadarzającej się okazji przejść dalej. Fajne doświadczenie. Dobra grafika, niezły dźwięk.
Aczkolwiek gra cierpi na jeden zasadniczy błąd - Gdy poczwara nas dopadnie zaczynamy od punktu kontrolnego z rzeczami, które zdobyliśmy po drodze. W ten sposób w jednym momencie mając wszystko warto dać się złapać, aby odrodzić się przy jednej maszynie. Trochę to głupie, ale rozumiem, że twórcy mogli obawiać się, że w inny sposób mogą zirytować graczy, bowiem niekiedy trudno obserwować potwora będąc w zaroślach, bo one po prostu przeszkadzają zasłaniając. Można tutaj dać graczom wybór dając poziom trudności. Wtedy każdy byłby zadowolony.
Samą grę jak najbardziej polecam. Mam nadzieję, że kiedyś ten projekt zamieni się w pełnoprawną produkcję.