Kto kupuję ?
https://cdp.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-serca-z-kamienia-el-pud-pc.html
To samo, zależy mi na kartach w wersji papierowej. Mam też nadzieję, że pozostałe 2 talie zostanął dołączone do kolejnego dodatku.
Martwię się jedynie o zawartość tych talii, te które zostały załączone do edycji kolekcjonerskiej na XOne nie zawierały wszystkich kart danej frakcji które dostępne są w grze, nie miały też kart neutralnych. Może jeszcze wydadzą je jakoś osobno.
miałem kupować ale tym że nie ma dvd to mnie wku,,,,,i na maxa bo mam internet z limitem i co zapłacę 70 zł za pudełko z karteczką na której jest kod do pobrania plus karty , genialny pomysł i na bank dużo ludzi przez to nie kupi że wpadli na debilny pomysł żeby nie dać płyty i w tym momencie sami zwiększyli piractwo bo wyjdzie że pewnie ściągne pirata albo ewentualnie kupię sam kod za 35 zł co i tak jest debilizmem
Nie rozumiem twojego punktu widzenia. Czyli: ponieważ dodatek jest tylko cyfrowo i muszę go pobrać z neta to
świat jest zły i zostanę piratem.
Tylko jako pirat dalej musisz go pobrać z neta.
Zupełnie ciebie nie rozumiem. Tak czy inaczej polecam podpiąć się pod internet na kablu, światłowód, albo wziąść normalną umowę gdzie zamiast do 0,01 zwalnia do 20 mg i zaopatrzyć się w antenę. Teraz większość gier sprzedawanych jest elektronicznie, a steam i orgin zdobywają coraz większą popularność.
Czy zarobi? Na pewno. Skoro steama używa te 15 ml użytkowników, a koszt wydania gry w formie elektronicznej to niższy koszt niż w formie pudełkowej.
no tylko chciałem sobie zrobić kolekcje i mieć wszystko na płytach a nie pudełko z karteczką , nie jestem za piractwem ale jak już mam tracić transfer to wolę stracić 5 zł jak i tak mam pobrać ten dodatek niż 70 albo 35 zł , a z internetem się władowałem w plusa lte i jeszcze mam półtora roku to dziadostwo i nigdy więcej tego szitu ,,,,, spoko jak się skończy to założę coś normalnego ..,,, z tym ściąganiem dodatku to jest taka lipa jak wydali te felerne płyty wiedzmina 3 nie wszystkie ale jednak były mi się udało i było ok ale ludzie się trafiły te błędne wkurzyli na nich i wyzywali na forach jak producenci napisali w sprawie zrąbanych płyt że w pudełku jest kod do pobrania pełnej wersji gry i mogą sobie pobrać ,,, tylko właśnie jeszcze dużo ludzi ma neta z limitem i takim tekstem o ściąganiu to powinni się w baniak rąbnąć ,,, wiedzmina 3 kupiłem i jestem zadowolony a dodatki na 90 % sobie odpuszczę i to już nie moja wina że nie kupię po prostu w takiej postaci to mi się z lekka nie kalkuluję i satysfakcjonuję :)
Czyli wersja za 70 zł jest bez płyt? Wersja online i pudełkowa różnią sie tym, że w jednym są karty tak? A sposób pobierania bedzie taki sam czyli przez net? Ok, kupuje wersje tańszą jak i tak mam ściągać a karty mi nie potrzebne
https://www.youtube.com/watch?v=EgyIQhN03dw Zapraszam do obejrzenia filmiku o bestiariuszu wiedźmińskim ;D
Chlopie czy ty jestes normalny, za takie cos nikt nawet grosza nie da . No chyba ze takie debile co daja temu ocene 9 lub 10