PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608112}
7,5 666  ocen
7,5 10 1 666
World in Conflict
powrót do forum gry World in Conflict

Co tak nisko?

ocenił(a) grę na 9

Dziwi mnie niska ocena tej gry. Jest jedyna w swoim rodzaju, singiel średni, ale multiplayer jest niesamowity: dynamizm, taktyka, bardzo dużo możliwości ataku/obrony/supportu, doskonale zbalansowane klasy, wszystko ekstra dopracowane.
Szkoda, że już nie wspierają tej gry, ale cóż, zrobili na prawdę kawał dobrej roboty, słuchając community i wypuszczając patche poprawiające bugi i balans rozgrywki.
No i ZERO cheaterów, to jest w tej grze piękne, jak tylko ktoś ma coś zmodyfikowane, to grę wywala. Czasem wkurzające, jak serwer padnie przez cheatera, ale nie ma takich sytuacji jak w innych grach, że jednak gdzieś te cheaty przejdą i tacy ludzie grają na serwerach. Potem się zastanawiasz, czy on tak dobrze gra, czy ma czity, zaczynają się wyzwiska itp. na szczęście w tej grze tego nie ma.

ocenił(a) grę na 9
mcahunter

SINGIEL ŚREDNI???????? Daj spokój, singiel był rewelacyjny, żadnych pierdołek że ruscy w 2 dni w Waszyngtonie, patowa wojna z ofiarami i ciągła zmiana akcji, po prostu majstersztyk. Mogli by na podztawie tego zrobić pożądny film.

ocenił(a) grę na 7
Lwie_Serce

Czy ja wiem czy taki rewelacyjny... grało się nie powiem bo świetnie ale fabuła oklepana, ile można do znudzenia odpierać ataki "Złych Czerwonoarmiejców" na "Dobry Zachód". Tak czy inaczej było mocno...

ocenił(a) grę na 9
pionas666

Co ruskie to złe, my polacy wiemy to najlepiej. No póki sie ich nie upije.