PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613242}
7,3 5,5 tys. ocen
7,3 10 1 5461
World of Tanks
powrót do forum gry World of Tanks

Pay2Win

ocenił(a) grę na 6

Płać albo płacz... Kompletnie losowy MM, wyrzuca na "niezniszczalnych" dla moich czołgów
przeciwników. Po 5 razach przestaje to być śmieszne...

ocenił(a) grę na 7
Bzyk36

Jedyna forma pay2win to gold ammo, mm nie jest losowy tylko działa z zasadą 50%, i nie licząc X tierów niektórych, w tej grze właściwie nie istnieją "niezniszczalny". Graczy bardziej już ratuje rng niż pancerz....
Gra jak boli to w innych kwestiach.

Lwie_Serce

"Niezniszczalny dla moich czołgów", jak pisze Bzyk36, to nie to samo, co "niezniszczalny", a taka sytuacja jest praktycznie zawsze na wyższych poziomach. System losuje cię do przeciwników, którym nic nie zrobisz (lub prawie nic), nawet w tylny pancerz. To kompletna głupota. Jak grałem na niższych poziomach, to nawet gra była dość zrównoważona, oceniałem na 6, im dalej w las tym gorzej. Mam kilka czołgów na IX poziomie i gra jest już praktycznie niegrywalna, zmieniłem ocenę na 3. Na poziomach IX-X wszyscy nagminnie używają tylko kilku tych samych czołgów, którymi da się coś konkretnego zrobić, a skoro reszta jest do niczego, to po co one są w grze? Dobiję do X dla osiągnięcia i nie będę do tego badziewia wracał, chyba że dojdą nowe sensowne osiągnięcia do zdobycia.

ocenił(a) grę na 7
intervigilium

Szkoda tylko że każdym czołgiem można zniszczyć ten co można spotkać...
Każdy czołg ma weakspot któremu pancerz nie pomoże, a jak nie ma czasu na wycelowanie? To się k*rna jedzie z teamem i robi za wsparcie. Chyba nie gracie np. medami myśląc że będziecie przebijać frontowe pancerze wroga....
Na IX-X ludzie korzystajają ze prawie każdego wozu, a to że fale słabszych graczy dotarły tylko do X w głównych liniach to inna sprawa, poza tym, więcej takich samych czołgów = znajomość z ich słabościami = łatwiejsza likwidacja.

Lwie_Serce

Przelezie taki maniak bronić swojego bożka i rzucać hasłami typu "weakspot", "team", "medy", "rng", bo polskiego w gębie zapomniał. Gra jest po prostu kiepska, jak widzisz w tym grę na 8 to graj na zdrowie, ale ludzi swoją "filozofią czołgów" nie nawrócisz. Każdy normalny gracz widzi, że ta gra jest po prostu kiepska. Chociaż czołgi fajnie odwzorowane.

ocenił(a) grę na 7
intervigilium

No i mamy polaczka którego prawda jest jak zwykle "najmojsza". Znasz pojęcie "nazwa własna"?... jak widać chyba nie...

Jakby gra była kiepska, to byś nawet o niej nie słyszał, a to że według ciebie gra powinna działać w taki sposób, że sobie jeździsz i jesteś w stanie pokonać każdego to chyba pomyliłeś tą grę z CODem lub BFem.... Niestety im wyższe tiery tym częściej trzeba myśleć i się dostosowywać do nowych sytuacji. Za mało rozumu na to posiadasz? Nie potrafisz się znaleźć w tej grze frajdy? To jak powiedział znienawidzony szef WG, "..nie graj". Nikt cię nie trzyma.
Tak samo jak ja nienawidzę komedii romantycznych. Nie cierpię prawie wszystkiego w nich ale to za razem nie moja bajka, więc nie będe wnikał czy w jakości są dobre czy nie.
Komentarzami w stylu "każdy normalny gracz" tylko sprawiasz wrażenie że jesteś hipokrytą. Jeżeli według ciebie te kilkaset tysięcy grających, jest osobami nienormalnymi to kto jest normalny!?
Ah no tak... waszmość pan pewnie jest najnormalniejszym...

Gra ma swoje minusy, niektóre potrafią doprowadzić do obłędu, lecz jej plusy pozwalają o tym często zapomnieć.

ocenił(a) grę na 6
Lwie_Serce

Nie wiem gram jakies 3 lata i jak narazie jedyna sensowna gra online.Coz ma minusy jak kazda,ale mam dosc jakis zabijania potworkow po 50 razy aby przeskoczyc lvl.GL and HF.

ocenił(a) grę na 2
drsmierc

moze sensowna dla takich glupkow jak ty co w kazdej przyzwoitej grze by zostali zniszczeni

ocenił(a) grę na 8
Lwie_Serce

No i gra daje dużo satysfakcji. Tylko trzeba używać mózgu i nie jechać na pałę.

Lwie_Serce

Co to jest MM ? gram od 4 lat, ale nie wiem.

ocenił(a) grę na 7
Private_Witt

"Match Making"
Wujka nie znasz?...

Lwie_Serce

Nie, też nie wiem o czym mówisz :D ?

Private_Witt

Ale termin MM, już rozumiem, dzięki.

ocenił(a) grę na 7
Private_Witt

Wujek google. Chyba rzadko z 'internetów' korzystasz.