PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56083
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Pierwasza część REC była nie samowitym hitem, pierwszy raz zdarzyło sie a przynajmniej ja widziałem, że na końcu filmu wszyscy zgineli a nie jak w innych, że jakimś cudem ktoś się uratował, prócz fajnych efektów to mi się bardzo podobało w tym filmie( nie żebym był jakimś sadystą czy coś), wydaje mi się, że druga część będzie również hitem a dlatego, że zwiastun filmu bardzo interesująco zapowiada film, napewno go nie przegapię jak tylko wejdzie do kin.

jestem_piratem

no film myślę że znów okaże się hitem, klimat tego filmu jest niesamowity.

tabtab1

Klimat tego fiilmu jest najlepszy, jak siedzi się w ciemnej sali kinowej to
trochę można się wystraszyć.

użytkownik usunięty
jestem_piratem

angela vidal przezyla ;p

i jeszcze w "teksanska masakra pila mechaniczna poczatek" tez wszyscy zgineli

ocenił(a) film na 6
jestem_piratem

Dobrze, że chociaż na końcu zdania postawiłeś kropkę. :]

ocenił(a) film na 10
p4welo

Człowieku o jaką kropkę Ci chodzi, ludzie są poprostu niezli wchodzą na forum filmu tylko po to żeby oceniać ortografię w wypowiedzi hmmm ja myslałem że oceniamy film ale cóż są i tacy inteligenci.

Trzeba było czekać dwa lata na kolejną częśc filmu Rec ale wydaje mi się że warto, Rec to jeden z tych unikatowych horrorów gdzie film nakręcany jest w inny sposób a mianowicie wygląda to tak jakby wszystko działo się naprawdę i przypadkowe osoby nie świadomie brały udział w tragedii.

p4welo

To tylko z podniecenia i radości, daj mu spokój :)

ocenił(a) film na 6
Slawek

Najwyraźniej:)

trochę krótki

p4welo

Pierwsza część byłą super. W końcu pomiędzy krwawymi masakrami pojawił się film, na którym podskakiwałem w siedzeniu. Co prawda nie wiadomo co się stało z tą reporterką ( bo to był motyw, żebyśmy się domyślili), ale nawet jeśli przeżyła... to jeszcze jest druga część, żeby zginęła, więc nic straconego :)

p4welo

A Ty co nie umiesz pisać o filmie, tylko oceniasz ludzi!!!!

prostak_pl

p4welo to dla Ciebie, i nie podniecaj się tak.

użytkownik usunięty
jestem_piratem

obejrzyjcie sobie "Labirynt Fauna" to film tych samych twórców co [REC]

ocenił(a) film na 6

E? Jakich tych samych twórców? Labirynt Fauna?! Podaj mi chociaż jednego gościa, co miał większy wkład w produkcję obu tych filmów.

I jeszcze komenty w stylu: "pierwszy raz zdarzyło sie a przynajmniej ja widziałem, że na końcu filmu wszyscy zgineli"

Tym właśnie kiedyś się charakteryzowały horrory. Zawsze źle się kończyły i wszyscy w mniej lub bardziej dosłowny sposób ginęli. Niestety dzisiejsza hollywoodzka papka kompletnie zabiła ten styl. ;D

jestem_piratem

jak to był hit to ja jestem święta ;P dajcie spokój

jestem_piratem

Co wy tu się tak podniecacie, nie chcecie nie oglądajcie, ale żeby zaraz aż taka panika w jedej wypowiedzi, każdy ma prawo pisać co chce, a jeżeli komuś się to nie podoba niech nie czyta.Rec to jeden z najlepszych horrorów jakie powstały i nie ma co tu dyskutować, każdy ma wybór albo chce albo nie chce go zobaczyć, mi się podobała pierwsza część i wybieram się na drugą, wam radzę to samo zamiast siedzieć tylko na forach i sapać tyle nad jedną małą wypowiedzią.

użytkownik usunięty
jestem_piratem

A tak powaznie - widzial ktos juz ten film? Chcialabym sie na niego wybrac, 1nka nie byla zla, ale obawiam sie
ze 2ka nie bd tak swietna. Sorry, jak uraze czyjs gust czy cokolwiek, ale na ogol ,,remake'i'' i kolejne czesci
czegos, co okazalo sie hitem, sa do niczego - czesto sa robione na sile, byleby tylko na znany patent
wyciagnac wielu ludzi do kina, no i niestety to widac na ekranie, jak film jest slaby(na szczescie z nielicznymi
wyjatkami - dobrze ze takie sa). Dlatego prosze o opinie. thnx

No mnie osobiście podobała się bardziej niż jedynka. Ma fajny klimat, taki
jak w pierwszej części. Także polecam :)

maciej_wlodarczyk2

mnie również, trzeba przyznać że postarali się i stworzyli dobrą drugą
część.