PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56083
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Rozczarowanie

ocenił(a) film na 4

wielkie rozczarowanie po obejrzeniu. ! nie dorasta 2 nawet w połowie!!!!!!! Nie polecam 2 do
oglądania bo psuje całe wrażenie 1..

ocenił(a) film na 4
Ernest1996

2 żałosne a jedynka ujdzie.

ocenił(a) film na 6
Ernest1996

Powiem szczerze, oglądając pierwszą część, chwilami naprawdę się bałem, lecz kiedy parę dni po jej obejrzeniu miałem okazję oglądać drugą część, ani trochę mnie nie zaskoczyła, przyglądałem się jej bardziej w stanie obojętności, znudzenia niż strachu, ponieważ wiedziałem czego się spodziewać po 1. Żadna rewelacja, nic nowego ( oczywiście po obejrzeniu pierwszej części).

ocenił(a) film na 8
bigpenguin

a czego oczekiwałeś od tego filmu? Kosmitów? Jamesa Bonda? Czy może zombiaków biegających po ulicy?Zresztą te ostatnie widzieliśmy już w wielu filmach więc i tak byś zjechał, że już było. Chyba widziałeś już wszystko kolego.
Moim zdaniem godny następca jedynki. Mimo braku elementu zaskoczenia, wyszedł bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 5
Lucasus_87

Obejrzalam REC 2 juz ponad pol godziny i jak narazie jest to pierwszy horror na jakim sie smiałam, a jestem osobą strachliwą. Pozatym bez sensu jest to, ze ten głupi ksiadz mimo iz widzi jaka jest sytuacja, koniecznie nie chce wyjsc z tej kamienicy. Przeciez mogliby wrocic z wieksza iloscia zolnierzy. Bezsensowne uzasadnienie tego, ze zostali tam dluzej.

ocenił(a) film na 8
TakaJedna93

Ja tam nic śmiesznego nie widziałem, radzę takie filmy oglądać samemu przy zgaszonym świetle. Może wtedy nie będzie już tak zabawnie ;) Co do księdza, przyznaję rację. Tylko gdyby weszła tam armia komandosów, to roznieśliby w pył całą ferajnę i wtedy to mogła by być komedia a nie horror.

ocenił(a) film na 5
Lucasus_87

Oglądałam sama i przy zgaszonym swietle :D 2 polowa filmu byla nieco lepsza, niz początek, ale ogólnie mało ciekawa fabuła, a straszny wcale. No naprawde, jestem b. strachliwą osobą, ale z tego horroru sie po prostu smialam. Nazadnym innym horrorze itp. nie smialam sie :P

ocenił(a) film na 8
TakaJedna93

Najwyraźniej byłaś w zbyt dobrym humorze ;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Lucasus_87

Uwierz ze nie, jestem osoba naprawde strachliwa, tak ze inni czasem sie z tego smieja, ale na tym filmie po prostu jak wyskakiwaly te potwory to ja sie smialam zamiast sie bac :P

ocenił(a) film na 5
TakaJedna93

Powiem szczerze. Nie oglądałem jedynki, trafiłem wczoraj w nPremium na dwójeczkę i jest nie tyle straszna co całkiem ciekawa. Wiedziałem czego spodziewać się po jedynce i nie czułem żadnego napięcia strachu w żadnym momencie. Ale film ma klimat. Całkiem fajnie trzyma w napięciu jak ogląda się go o północy, przy zgaszonym świetle. Niemniej jak na horror nie przestraszył mnie. 6/10