jak możecie ocenić film skoro jeszcze nie było jego premiery światowej nawet. Dzieciom neo powinni odłączyc internet
No to gratuluje! Trzeba być naprawdę jakimś dzieckiem neo jako to ujął Piodzi86, żeby jarać się i oceniać film po zwiastunach. Żal mi obiektywnych ocen filmów, ale z takim ADHD się nie wygra...
frajerze to jak widze to nawet nie wiesz kim jest "dziecko neo" a musze cie rozczarowac , ze to wlasnie ty nim jestes. google nie boli
no co prawda to prawda, skończony kretyn ocenia filmy na podstawie zwiastunów. A daty mogły mi się pomylić, no ale wątpie by ktoś zapierdala ł po świecie by oglądać premiery jełopie i potem oceniał film na filmweb. Bo tam jest wyraźnie napisane "oceń film" a nie "oceń zwiastun" ;]
po filmach i ilości ich jakie masz w ulubionych raczej mało znasz się na filmografi koleżko :)
a bo zapomnialem , ze ty spec jestes wielki znawca i krytyk filmowy :(
schowaj sie lepiej i oszczedz sobie wstydu konowale ;]
Zakusiedlce... Fajnie mi się czyta te Twoje wpisy! Naprawdę jesteś bardzo mądrym facetem! Szacunek! Chylę czoła przed Twoimi argumentami typu „zwiastun był zajebisty to film będzie też zajebisty…” . Nie wspominając już o Twym błyskotliwym intelekcie, który tak zręcznie wykorzystujesz żeby za pomocą tych wszystkich wyzwisk i bluzgów dać nam do zrozumienia, jacy my głupi jesteśmy… Rzeczywiście aż wstyd mi podejmować polemikę z kimś tak oczytanym i mądrym jak Ty. Pewnie wielu ludzi na tym forum z podziwu nie może wyjść nad Twoją elokwencją i zręcznością z jaką posługujesz się naszym językiem, żeby podkreślić swoją „rację”… Proszę Cię napisz coś jeszcze. Użyj jeszcze raz swojego intelektu i pokaż wszystkim jak można komuś dobrze wytłumaczyć, że nie ma racji… Masz pewnie wielu fanów i ekspertów swojego pokroju, którzy liczą na Ciebie! Walczysz w słusznej sprawie stary – dowal nam, bo wstydu nie mamy. Jeśli by to nie było za trudne to napisz choćby z pięć zdań… - Dla utrudnienia, jeśli dasz radę to zbluzgaj mnie nie używając wcześniej wykorzystanych wyzwisk i wulgaryzmów. Żebyś nie musiał szukać na forum wypisałem je specjalnie dla Ciebie: pajacu, frajerze, pizdo, konowale oraz zwrot chuj ci do tego pedale… Dla ułatwienia możesz skorzystać z googli, które jak wspomniałeś jest dla Ciebie ważnym źródłem wiedzy… Powodzenia.
Jeśli się postarasz i dasz radę ciekawie napisać to obiecuję, że odpiszę jeszcze jeden post, w którym wyjawię co naprawdę o Tobie myślę
Pozdrawiam!
Drogi pfrahs. Juz po twoim nicku widac , ze jestes niezwykle blystkotliwy. Tylko diabelnie inteligentny organizm mogl wymyslec tak bystry nick. Powracajac do twojej pierwszej wypowiedzi o filmie [REC2] musze pogratulowac ci zdolnosci paranomalnej , a mianowicie jasnowidzenia. Bo kto normalny mowi ze film jak to okresliles "jest do dupy" zanim sie go obejrzalo. Na dodatek dalej zaskakujesz nas swoja argumentacja z ktorej wynika "film jest do dupy to tak i juz" - no rzeczywiscie , gasisz tym wszystkie moje obelgi. W imieniu wszystkich tu obecnych prosze cie abys pomyslal chociaz 30 sekund zanim napiszesz kolejnego nic nie wnoszacego do rozmowy posta , badz popros rodzicow by odlaczyli ci internet io tym samem pozbyli sie kolejnego dziecka neostrady.
pozdrawiam zUku.
Jak możesz pfrahsa (swoja drogą nick na pewno lepszy niż twój...) atakować, że z góry zakłada, że film jest słaby (chociaż wogóle tak nie zakłada, nie napisał tak wcześniej), skoro sam po obejrzeniu pożal się Boże kilku trailerów wystawiasz zapewne 10. Nie masz nic na swoją obronę więc atakujesz Bogu ducha winnego pfrahsa, który zwrócił ci uwagę, że troszeczkę nadużywasz "kurew". Opanuj się człecze i ściągnij sobie film z torrentów, bo to jak mniemam twoje główne źródło informacji (filmów, i nie tylko, pewnie też). Możesz się z tym nie zgadzać, ale wedle powszechnej opinii ocenianie filmu, którego się nie widziało albo oglądało zwiastun jest idiotyzmem i po prostu nie przystoi.
PS. Co to wogóle jest? Dziecko neostrady? Jak możecie się obrzucać takimi "fspaniałymi" obelgami (jeśli ktoś chce to obelgą nazywać)? Toć to już stare, nikt tego nie używa, nawet młodzież w gimnazjum z tego wyrosła. Poprowadźcie rozmowę jakoś sensownie, bo tego czytać się nie da. Ocenianie filmów przed premierą światową powinno być zablokowane (Hiszpania to Hiszpania, a świat to świat).
Czekam na film az wejdzie do kin, byc moze sie wybiore. REC byl bardzo klimatyczny , ciekaw jestem tylko czy w stosunku do poprzedniej czesci cos bedzie zmienione. Nie chce drugi raz tego samego ogladac, po co .