PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=445353}

[Rec]

2007
6,5 151 tys. ocen
6,5 10 1 151372
6,7 31 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Świetna komedia

ocenił(a) film na 3

Skasowało mi temat przy wysyłaniu więc powiem krótko:

Film - jest - śmieszny.

A to babcia dostaje w czambuł młotem (absurdalnie śmieszne. Nie żeby z logiką, ale jak robi potem piruet a la "Jezioro Łabędzie"...), a to na końcu dowiadujemy się, że to wszystko spisek teologów i genetyków z Watykanu eksperymentujących na ludziach...

Jedyne co mi się spodobało, to pokazanie jak na prawdę wyglądałaby reakcja władz na wirus zombie czy coś w tym stylu.

Moja ocena - 3/10. Byłoby może i 4, ale tego samego dnia widziałem film o kilka klas lepszy ("Kontrolerzy").

[A teraz zaatakują mnie hiszpańskie trolle...]

ocenił(a) film na 1
arekrem

film jest totalnym dnem i jak ocena 3/10 jest sporo zawyżona, śmieszne jest to jak babka się podnieca jak gośc kamerą nagrywa tych co weszli do środka i są przy rannych w zamkniętym pomieszczeniu. To nie jest horror - już Hostel był straszniejszy...

ocenił(a) film na 5
FoxX

zgadzam się!

kumpela mi powiedziała, że super horror, więc obejrzałam, no i się zawiodłam. absurdalny pomysł nazywać to najstraszniejszym filmem ostatnich lat.

ocenił(a) film na 9
kenny41

kenny41 więc może podasz straszniejszy?

ocenił(a) film na 9
_EemuU_

Lepszy, straszniejszy i nie z Azji (bo nie przepadam za azjatyckim kinem grozy)?

ocenił(a) film na 3
_EemuU_

Choćby "Inni" czy "Sierociniec"... Porządne kino grozy skończyło się dawno, dawno temu. Teraz oglądamy jakieś gówno.

ocenił(a) film na 3
_EemuU_

Ja powiem inaczej - jest mniej straszny niż Cloverfield, który nie jest horrorem.

A horrory się skończyły na "Lśnieniu". Teraz mamy tylko zombie, gore, oraz zombie gore.

ocenił(a) film na 8
arekrem

Lśnienie jest horrorem? Przecież tam absolutnie nic nie straszy. No chyba że nudą przez większość filmu.

ocenił(a) film na 9
Dobos

co bylo strasznego w sierocincu??

ocenił(a) film na 9
arielos

"Ja powiem inaczej - jest mniej straszny niż Cloverfield, który nie jest horrorem" wiec czym jest Cloverfield komedia??(sam sobie przeczysz) to moze dojdziemy do wniosku ze aliens ten nie byl horrorem?? wiemy o czym rozmawiamy kolego??

ocenił(a) film na 9
arielos

aha czemu porownujesz kontrolerow do rec,czy byly w nich zombie?? nie wydaje mi sie.Jednym slowem belkoczesz.

ocenił(a) film na 9
arielos

arielos tutaj ludzie porównują wszystko do wszystkiego...i potem powiedz tylko takiemu, że różne gatunki się ocenia za różne rzeczy....ech :/