Tak! Tak! Tak! Zdecydowanie tak! xDD
Po "Sierocińcu" Hiszpanie zafundowali kolejną świetną produkcję. Naprawdę dobrze im to wyszło^^ ten realizm... nie powiem żeby wbiło mnie w krzesło z przerażenia albo chociaż 'wzdrygło' (no.. może przy końcówce ;P) ale to chyba przez to, że mam coś nie tak z głową i takie rzeczy po prostu szaleńczo mi się podobają ;D
9/10 bo film dostał ode mnie ogromnego minusa za... Manuelę (xD) Wybaczcie szaleńczy fani, ale mnie osobiście jej krzyki i szybkie paplanie po prostu za bardzo rozpraszały ^^" Poza tym nie mam nic do zarzucenia ;D
Dziwię się, czemu doczepiłeś się Manueli. Jak dla mnie jej rola to jeden z najjaśniejszych punktów tego filmu. Te "jej krzyki i szybkie paplanie", jak to nazwałeś, idealnie pasowało do tej roli - młodej, rządnej tematów i niecofającej sie przed niczym reporterki, która stara się zdobyć jak najlepszy materiał(nawet wysokim kosztem). Ta rola zagrana jest świetnie.
Ale nie będę Cię posądzał - każdy ma swój gust.
No tak. Rozumiem, że dla innych mój minus może być plusem, więc nie będę się wychylać i kłócić ;D
O BOze ten film był straszny, najnudniejszy chyba ze wszystkich które do tej pory widziałam. Nie dosc ze ta kamera ciągle sie ruszła, mało co zdołałąm zobaczyc, to jeszcze taka nuda ze szok. On byl poprostu straszny.
Również dałem 9/10 :) Film był dla mnie miłym zaskoczeniem, bo naprawdę
można było się troche przestraszyć :) Kiedyś zrobił na mnie ogromne
wrażenie "Blair Witch Project" i obawiałem się że motyw z kamerą już nie
wyjdzie... a jednak się miło zaskoczyłem. Polecam gorąco lubiącym się bać
:P