Opcja z kamerką ściągnięta z Blair Witch'a, ale nie mam im tego za złe. Strażak przekozak. Oglądałem ze znajomymi i jak babcię siekierą potraktował, to się od śmiechu nie mogliśmy powstrzymać i póżniej były problemy z wczuciem w klimat. :)
Parę głupich posunięć u bohaterów zauważyłem, ale to sandard. :) Najbardziej nie mogłem jak ten gliniarz do zakażonej dziewczynki wyciągał rękę. No, aż się prosił, żeby go upierdoliła i jak uż do tego doszło, to ze znajomymi stwierdziliśmy, że dobrze Mu tak, zapracował na to swoja głupotą. :)
Polecam ogólnie.
"Opcja z kamerką ściągnięta z Blair Witch'a"
Blair Witch ściągnięty od Cannibal Holocaust ;]
"Strażak przekozak. Oglądałem ze znajomymi i jak babcię siekierą potraktował, to się od śmiechu nie mogliśmy powstrzymać i póżniej były problemy z wczuciem w klimat."
Tak, wśród moich znajomych, Manu też jest kozakiem :)
"Najbardziej nie mogłem jak ten gliniarz do zakażonej dziewczynki wyciągał rękę."
To było raczej coś w stylu "Spokojnie, nic ci się ni stanie". To był taki stres, mógł nie wiedzieć do końca co robić.
"Polecam ogólnie."
Ojjj, ja też polecam :D.
"Blair Witch ściągnięty od Cannibal Holocaust ;]"
Tego nie wiedziałem. Muszę obejrzeć. Dzięki za info. :)
"To było raczej coś w stylu "Spokojnie, nic ci się ni stanie". To był taki stres, mógł nie wiedzieć do końca co robić."
Gliniarz przecież widział skutki zakażenia. Pierwsze co powinien zrobić, to nie wystawiać do niej ręki. :)