[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151791
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

ale thillerem na pewno !Akcja szybko się rozwija,tzw. szpana jest.Pomysł z Blair Witch Project,ale dlaczego nie ma więcej być takich filmów-np.Project Monster.Jak słyszę i czytam opinię ,że mało realny itp.- to sory ,ale w takim kinie nie o to chodzi .

ocenił(a) film na 10
lato37

REC to horror ;D Chzba nie wiesy cyzm sie royni horror od thrilera. W horrorach s yjawiska paranormalne łD Yombie to racyej nic normalnego i realnego ŁP

ocenił(a) film na 10
xDrejzler

Sorry ;D Jeszcze raz. REC to horror. Chyba nie wiesz czym się różni horror od thrilera. W horrorach pojawiają się zjawiska parnormalne. Zobmie to raczej nic realnego i normalnego... dla przeciętnego człowieka ;D

ocenił(a) film na 9
xDrejzler

I tu jest problem-realność,W filmie jest przedstawiona epidemia ,a czy taka jest nie możliwa tego nie wie nikt.Jeżeli tak uwielbiasz horrory to nie definiuj gatunku tylko go czuj.

ocenił(a) film na 10
lato37

Ale ja tylko mówię ;D że thriller i horror to dwaj inne gatunki. W pewnym stopniu to jest zombie movie więc nie wiem o czym my tu mówimy ;D W thrillerze chodzi o to, żeby przestraszyć widza tym co każdego może spotkać. Ok, zgadzam się. Jest to w pewnym stopniu realne, ale też nadprzyrodzone więc...

ocenił(a) film na 7
lato37

W mojeje skromnej opinii REC jest całkiem przyzwoitym filmem! Jak na film o zombie jest on nadwyraz "realistyczny" (głównie dzięki montażowi jak ze zwykłej kamery np.blair wutch project) i bije na głowe inne produkcje o tej tematyce. Jeśli ktoś szuka dreszczyku emocji polecam zrobić sobie fajny klimat w pokoju (godz 24, głośny dżwięk i oczywiście samemu) i śmiało OGLĄDAĆ!!!

ocenił(a) film na 9
adrianv91

REC to napewno horror!!! zreszta dodam że świetny horror. dzieki temu że nakrecony amatorska kamerą jest niezwykle wiarygodny.. Jesli ogląda sie go w kinie to uwierzcie ludzie koło mnie malo sie nie zesrali ze strachu;)) zapraszam do mnie na moja liste horrorów stworzoną przeze mnie;)