[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151770
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Straszny

ocenił(a) film na 8

Obejrzałam w swoim życiu wiele horrorów i byłam pewna, że żaden nie będzie w stanie mnie już przerazić. Tymczasem obejrzenie "[Rec]" na słuchawkach i przy zgaszonym świetle sprawiło, że przez kilka nocy nie mogłam spać ze strachu (mieszkam w dosyć starym domu jednorodzinnym, w którym podłoga skrzypi tak, że w nocy wydaje się, jakby ktoś nieustannie po nim chodził). Dobry straszak, nie ma co.

ocenił(a) film na 3
7thStargazer

Masz 7 lat, film w ogóle nie straszy, może 2 razy lekko się wystraszyłem ale tylko wystraszyłem oglądałem to o 12 w nocy i po zakoczneniu filmu od razu poszedłem spać, śmiejąc się co to za gówno właśnie skończyłem oglądać. Film strasznie przewidywalny tylko 2 momenty mnie zaskoczyły (te których lekko się wystraszyłem), nie polecam 3/10.

ocenił(a) film na 8
KulturalneOcenianie

Widać różne rzeczy różnych ludzi straszą. PS. Mam 23 lata ;).

ocenił(a) film na 3
7thStargazer

masz 23 lata i nie mozesz spac po horrorze pozdro :D

ocenił(a) film na 10
KulturalneOcenianie

Każdy reaguje inaczej,dla mnie to najlepszy horror jaki widziałem

ocenił(a) film na 5
KulturalneOcenianie

Mnie Rec co prawda nie wystraszył, ale zdażają się horrory po których nie mogę spać - i o to chodzi, oglądając horrory staram się bać jak najbardziej a nie zgrywać twardziela. Takie oglądanie to nie jest wcale wyznacznik dzieciństwa. Proszę, trzymaj się swojego nicku i nie obrażaj kogoś (bo nazwanie 7thStargazer siedmiolatką jest obrażaniem)

ocenił(a) film na 2
KulturalneOcenianie

Zgadzam się. Od samego początku po sam koniec wynudziłam się na filmie jak nigdy.

7thStargazer

A ja wczoraj w nocy obejrzalem wszystkie trzy czesci hehe. Ogolnie sie wkrecilem,. Mi sie podobaly.
I nie ma co strugac bohatera ze film nie wystraszyl, trzeba sie poprostu w niego wczuc. Wiadomo to tylko film.