[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151789
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

To jest horror???! - chyba jakieś nieporozumienie.

R_a

Co jest? Filmik się nie spodobał? Za mało straszny? A może za mało krwi i trupów?
Skoro uważasz, że ten film to nie horror, to ciekaw jestem jakie filmy według ciebie zasługują na miano horroru. Może te z wytwórni Disneya!

rafka1

Jakie trupy, jaka krew? Horror ma wywołać napięcia i strach, ot tyle. Jaki film zasługuje na miano horroru? - no cóż, żaden mnie jeszcze porządnie nie przestraszył więc odpowiedz sobie sam.

ocenił(a) film na 7
R_a

Wiecie co jest to na pewno horror , i to nie zbyt miły nie dla osób o słabych nerwach najlepiej ogląda siew kinie bo słychać i widać wszystko , przerąbany film .

R_a

Jeśli to nie jest dla ciebie horror to ciekaw jestem co jest. Piszesz że żaden cie jeszcze nie wystraszył...W takim razie powinieneś napisać ten sam komentarz pod wszystkimi horrorami na Filmwebie. Ten film to stuprocentowy HORROR kolego, jeden z najlepszych jakie powstały w ciągu ostatnich kilku lat!

ocenił(a) film na 7
lysy540

Zgadzam się. Niemniej jednak sposób wykonania to patent Blair Witch Project. Osobiście uwielbiam filmy zrobione tą metodą, choć nie ma ich zbyt wiele, dodaje ona realizmu i pozwala lepiej wczuć się w klimat. Poza tym wnosi powiew świeżości do świata kina, a to jest nie lada wyczyn.
Aha, R a, podążając Twoim tokiem rozumowania, iż żaden film Cię jeszcze nie przestraszył, a co za tym idzie, nie zasługuje na miano horroru, powiedz mi: czy mamy przez to rozumieć, że w całej historii kina nie powstał jeszcze żaden prawdziwy horror???
Oczywiście to jest Twoje zdanie i masz do niego prawo, ale po prostu ciekawi mnie, skąd takie stwierdzenie i jaki powinien być film, który Cię przestraszy :)...