nie dotrwalem do konca. tak nudny i jednostajny film ze to jest poezja. nic sie nie dzieje fabula do dupy i na dodatek krecony w glupi sposob. nic nie mam do Hiszpanow ale ogladalem labirynt fauna i to jeszcze gorszy shit. dam 3/10 bo mojej dziewczynie sie podobal.
Jesli nie dotrwałes do konca to nei wiesz co straciłes i nie oceniaj...
Mocna końcówka. Mamy przykład filmu ze stopniowym rozwojem akcji, na początku łagodnie, niby reportaż, juz mysałem, ze zły film ogladam :D A końcówka, arcy kino dla maniaków horrorów. Mi się podobał. Polecam, zwłaszcza koncówkę. By ten film się podobał trzeba się wczuć ;)
wlasnie obejzalem do konca. koncowka hmmm taka sobie. ale jak dla mnie 10 minut akcji to troche za malo zeby pozytywnie ocenic film. czasem reportarze w programie ,,ekspres reporterow,, robia na mnie wieksze wrazenie. mimo wszystko slaba produkcja ale kazdy lubi co innego.
Drogi Dymetrix. Widać twoje filmowe upodobania kończą się na Szklanej Pułapce, Pile oraz innych komercyjnych filmach nastawionych na jak największy zysk. Nie dostrzegasz uroku innych produkcji takich jak Labirynt Fauna (9/10) oraz filmu REC. Jest to świetna produkcja zrobiona inną niż wszystkie metodą która idealnie pasuje do fabuły. Film zaskakuje, zadziwia a nawet potrafi przestraszyć. Świetny dźwięk, dobre aktorstwo, jedynym minusem są malutkie logiczne niedociągnięcia a także zagadkowa końcówka. Podsumowując każdy fan dobrego hiszpańskiego horroru powinien ten film oberzeć {7,5/10).
A jaki urok ma film na ktorym zasypiam? Na wspomnianej wyzej Szklanej Pułapce przynajmniej usiedzialem do konca, a piła to arcydzielo i w dupie mam to czy robili to dla zysku czy dla jaj, najwazniejsze ze film byl na tyle ciekawy zebym zapragnol obejzec jego kolejna czesc a przynajmniej usiedzial do konca na tej co akurat ogladam. Mgła tez na poczatku zalatywala tandetą ale dotrwalem a REC ma w sobie cos takiego ze poprostu nie da sie tego ogladac moze to przez ta kamere i dlatego ze dialogi sa ograniczone do minimum? Fajnie ze prubuja jakichs hmmm oryginalnych sposobow robienia filmu ale do mnie to nie przemawia. drugiej czesci nie obejze ale absolutnie nikogo nie zniechecam. Pozdrawiam