[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151791
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

masakra

ocenił(a) film na 7

jeszcze nigdy się tak nie bałem oglądając film...

mateusz_77

a ja nigdy tak nie nudziłam.
wiesz...kiedy już człowiek obejrzał 5 filmów o podobnej tematyce, kolejny taki nie robi na nim wrażenia.
To mój przypadek. A jeśli mam być szczera- to jeden ze słabszych jakie widziałam.

ocenił(a) film na 8
lays19_91

Dlatego horrory są filmami jednorazowymi.

ocenił(a) film na 9
lays19_91

Jak dla mnie prekursorem tego typu filmow był Blair Witch Project który bał strasznie słaby, za to REC jest imo bardzo dobry, i straszny za razem

zoth

.............28 dni i tygodni rządzą niepodzielnie ...............

ocenił(a) film na 7
lays19_91

twoja rzekoma nuda na tymże filmie może być spowodowane tym iż sama nie zadbałaś o odpowiedni nastrój przy oglądaniu tego filmu. Jeżeli z góry twierdzisz ze film w którym ludzie zaczynają się zachowywać jak w rec-u nie jest w stanie cie przestraszyć czy też zainteresować to chyba nie ma sensu na oglądanie tego typu produkcji. Jeżeli ten film uważasz za słaby to podaj mi lepsze filmy grozy, nie wykluczam ze sam jestem w błędzie i być moze jeszcze zbyt mało filmów widziałem

mateusz_77

Racja, jeden z najstraszniejszych horrorów ever! Dawno żaden film tak mnie nie wbił w fotel!! Mój szok po obejrzeniu był podobny do tego po pierwszym obejrzeniu Teksańskiej Masakry...(oryginału z 1974 oczywiście). Brawo! Obok Nieznajomych, najlepszy film grozy w 2008 roku!!!