Witam na tym forum będziemy odliczać za ile dni w kinie będzie spin off Gwiezdnych Wojen . Prośba do adminów nie kasujcie tego odliczania !!!
To co znowu będzie wcześniej na filmwebie pisało , że polska premiera23 grudnia tego roku dziwne:( ale ok im wcześniej tym lepiej drogi gorkinie fajny avatar Generał Griveous. :)
http://naekranie.pl/aktualnosci/mozemy-byc-spokojni-jar-jar-na-pewno-nie-powroci -do-gwiezdnych-wojen-769143 Załamany jestem :(
Belief też :) no ja tylko czasem nie panuje i daję się sprowokować trollom tak wiem dziecinne i się opanuje :) nie warto z nimi gadać. Ale dobra zmieniamy temat. Jaka jest twoja ulubiona scena z Przebudzenia Mocy? Moje
Rey spotyka BB8
Wizja Rey
Kylo vs Rey :)
i scena z Maz Kanatą podoba mi się jej rozmowa z Finnem :)
To tak
Wizja Rey (Kenobi i Yoda)
Lor San Tekka i Kylo
Furia Chewiego
Maz opowiada o sithach i o mocy Rey
Rozmowy Snokea z Kylo i Huxem
C3PO na moją matrycę xD
Bardzo dobry, kupiłem w Empiku zwykła wersję. Najlepszy utwory dla mnie to Scherzo of X-wings, Snoke, March of the Resistance i Torn Apart. A jakie masz gadżety gwiezdnowojennie?
gadżety to tak :)
magazyn z Gwiezdnych Wojen
album na naklejki
karty Star Wars z carrefoura
2 kubki z CC z figurką Rey i BB8
Duży plakat od cc
z magazynu CDA
z tego szitowego bravo :) dzisiaj kupiłem bo ładny plakat
co do soundtracku to
Rey Theme
The Scavenger
Rey Meets BB-8
Farewell and The Trip
The Jedi Steps and
Finale
To ja mam:
Plakat z CDA
Plakat z Leia
Plakat z Hanem
Pendrive C3PO 8 gb flash
Dwa napoje Space Punch z wizerunkiem Chewiego i Yody
20 stycznia ruszam po słownik ilustrowany. :D
plakat z Hanem i Leią z kina? U mnie wiszą i czatuje na nie by je dostać, pendrive zamierzam kupić w biedronce jest.
W Heliosie jak kupiło się w przedsprzedaży to dawali, ja wziąłem Hana , a Leie kolega mi dał.
w CC Tak nie było szkoda :( a w ogóle jak myślisz czy Rey to córka Luka czy wnuczka Obi Wana? Jaką masz teorie?
Córka Luke, była jedna z Padawanów i nauczał ich Luke i Lor San Tekka, a później zdarzyło się to co wiemy.
ok dzięki :) też tak uważam chociaż niektórzy mówią że to za łatwe i może okazać się wnuczką Obiego ja osobiście bym nie chciał trochę nielogiczne, wolałbym córka Luka zdecydowanie
ja się właśnie dowiedziałem że na temat Rey i jej rodziców uzyskamy odpowiedzi w epizodzie IX Raian coś tam ma ale nie uzyskamy pewnych odpowiedzi na jej temat w filmie... zobacz sobie w temacie Belief ... dałem linki
Powiem tak, ja czekam na łowców nagród z OT, Tarkin ma ich wysłać za rebeliantami. Bossk, Boba, Dengar i IG-88 w akcji :D
Nie znasz go? Najsłynniejszy droid zabójca w galaktyce! Wystąpił w TESB, stal koło Boba Fetta
kapitan phasma mnie irytowała ale poza tym ok. Nie mam zastrzeżeń jedynie do kolejnej gwiazdy
Phasma- niewykorzystany potencjał
Hux- bardzo dobry dowódca, ale do Tarkina to mu daleko
Kylo Ren - z maską ciary, bez slabizna
Snoke- najlepszy nowy czarny charakter i ta interpretacja , że jest wielki mocą.
tak właśnie Phasma niewykorzystany potencjał
Hux zgadzam się
w zasadzie za drugim już mi tak nie wadził bez tej maski za pierwszym fatalnie
Snoke ma potencjał szkoda że nie okaże się plugaisem
A co do postaci dobra
Finn- osoba która chce się zmienić na plus
Poe Dameron- postać zabawna i odważna
Rey- piękna, waleczny
BB -8 wspaniały
Lor San Tekka - bardzo podobała mi się ta postać mimo krótkiego występu . Liczę na retrospekcje z nim.
Maz Kanata - Wspaniała postać, zabawna, mądra, liczyłem że użyje mocy w przeciekach tak miało być. No cóż może w 8 części.
Ze wszystkich nowych postaci dobra najbardziej polubiłem Maz i San Tekke.
dobra to tera ja
Finn była to postać której najbardziej się obawiałem, ale moje obawy poszły w las :) czyli na plus
Poe w zasadzie godny następca Hana Solo liczę że w VIII epizodzie dostanie więcej czasu
Rey zakochałem się <3 a tak na serio piękna, waleczna, odważna dostałem to czego oczekiwałem
BB8 Wspaniały zabawny i wielki plus za spotkanie z Rey piękna scena
Lor San Tekka bdb postać i także na to liczę
Maz Kanata świetna, piękna i dziewczyna Chewiego :) też liczę na coś więcej w VIII epizodzie wielki plus za rozmowę z Rey
Han i Chewie trzymali poziom
Leia spadek formy ale źle nie było i to tyle :)
Luke życiowa rola ^^
z nowych to Rey BB8 Maz Kanata i Poe a ogólnie to jeszcze lubię Hana Chewiego
Że starej gwardii co się pojawiła to ja lubię Chewiego, Hana, Luke'a, C3PO, Ackbara i Nien Nunba.
a jaki jest twój ranking po Przebudzeniu Mocy?
http://www.filmweb.pl/user/Flower_34/blog/571462-Ranking+Star+Wars
mój masz tu :)
http://comicbook.com/2016/01/14/star-wars-the-force-awakens-deleted-scene-would- have-shown-maz-k/