Łowca śmierci

Deathstalker
1983
4,4 437  ocen
4,4 10 1 437
Łowca śmierci
powrót do forum filmu Łowca śmierci

Łowca cycków ;]

ocenił(a) film na 4

Bohater zwany Łowcą przypadkiem natyka się na grupkę zwyroli. Ubija ich i bez zgody odbiera swoją nagrodę. W tym czasie stary dziad podgląda naszego Łowce, i stąd dowiadujemy się, że pewien zły czarodziej, władający tą krainą, zgromadził wszystkie najlepsze dziewki w swoim Królestwie. Na te wieści nasz blond j*baka odnajduję najostrzejszy miecz i wyrusza u boku przyjaciół ku zamtuzowi. Tam mierzy się ze świniakiem i ubija go! Po czym dowiaduję się o zdradzie przyjaciela. Tymczasem jego półnaga kobieta umiera mu w ramionach. Po ciężki przeżyciach Łowca rusza do boju za czarownikiem. Ten robi swoje hokus pokus co kończy się rozerwaniem na cztery strony świata, a nasz muskularny blondas przejmuję władze nad królestwem i staję się legendarnym Łowcą cycków.

ocenił(a) film na 7
DemiaN

Ale weź to oflaguj jako spoiler, bo właśnie całą fabułę streściłeś xD

Potwierdzam wszystko, tak było, kolejne części podobno jeszcze gorsze. Nie mogę się doczekać, żeby je zobaczyć.

ocenił(a) film na 4
Sr0ka

Niestety nie da się już edytować ;] Ja póki co boję się odpalić kolejną odsłonę. xD Obadałem jedynie te najnowszą odsłonę, ale to już nie ma tego uroku!