Norweskie Blair Witch Project z kukiełkami z Muppet Show i aktorstwem w stylu Mody na sukces. Niezła kaszanka, a najśmieszniejsze jest to, że już kilku smarkaczy, którzy zobaczyli kukiełki w trailerze od razu na Filmwebie wystawiło 10 - śmiechu warte.
to nie jest nawet kwestia gustu - jeśli ktoś lubi gówno to raczej jest prymitywny a nie ma inny gust, to że w naszym zacofanym, ciemnym kraju większość społeczeństwa jest głupia to nie znaczy że mam szanować ich burackie gusta, dresiki, różowe torebeczki i dodę, ich troje i inne buractwa - niestety na filmweb wyznawcy tego chłamu również docierają - co za gówniany argument "Blair Witch" takim chłamem to nawet bym sobie tyłka nie podcierał a wy tu podajecie jako wyznacznik do oceny - co za śmietnik trzeba mieć w głowie żeby takim syfem się podpierać - ludzie do szkół! dokształcać się, poszerzać horyzonty, poczytajcie chociaż 2 książki w roku - więcej nie będę od was wymagał patrząc na poziom waszych wypocin na tym serwisie - żenada, coraz niższy poziom, coraz więcej sieczki , odechciewa mi się tutaj zaglądać jak czytam wielką rozprawę jakiegoś otumanionego 16 letniego tłumoka - idźcie oglądać swoje Blair Witch i nie zaśmiecajcie swoimi wypocinami tego forum!!!
No obejrzałem w końcu to filmidło i tak jak trailer był po prostu słaby tak cały film jest totalnie beznadziejny. Łudziłem się, że chociaż w miarę przyjemnie spędzę czas podczas seansu, niestety była to męka i walka ze snem - nudy potworne.
przed chwileczka skończyłem oglądać ten film.Był niezły, nieszablonowy, inny, efekty całkiem całkiem nie ma co narzekać w końcu to nie wielka hoolywodzka produkcja.. Daje 7/10. Pseudoautochton cosik za często używasz określenia "infantylny" może tak masz na nazwisko?
Czekałam na dreszczyk, a tu taka bajka, no był tragiczny moment, ale to mi za bardzo nie wystarczyło. Poza tym fajnie przedstawiono Polaka, jako głąba.....trochę w tym prawdy :P ale akcent to miał jakiś taki rosyjski, w sumie to mało miał z Polaka...
Nie napinaj się tak człowieku, bo Ci eksploduje Twój wąski umysł. Film jest świetny i przede wszystkim zabawny, czego najwyraźniej nie udało Ci się dostrzec.
Zgadzam się, że to szit totalny. "Norweskie Blair Witch Project z kukiełkami z Muppet Show i aktorstwem w stylu Mody na sukces"- to chyba najlepsze określenie tego badziewia dla pół-mózgów. 1/10
Oj Franio uważaj bo zaraz miłośnicy tego filmiku rzucą się na Ciebie aby Cię rozszarpać, już to przerabiałem ;)
Wisi mi to kalafiorem! Mam już dosyć przygłupów w roli krytyków filmowych! Szit trzeba nazwać szitem.