PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567959}

Łowcy głów

Hodejegerne
2011
7,2 54 tys. ocen
7,2 10 1 54031
6,6 34 krytyków
Łowcy głów
powrót do forum filmu Łowcy głów

Jestem w trakcie czytania książki. Czytanie książek jest czymś co ciężko mi wchodzi. Z przyjemnością czytałem książki drugiej wojnie światowej, psychologie czy samorozwój. Ale nigdy nie sięgałem po jakieś thrillery, fabularne i inne gatunki. Jakoś nigdy mnie nie ciągnęło, a jak coś chwyciłem po pierwszej stronie odkładałem. Najgorszą rzeczą podczas czytania jaka mnie spotykała to to, że w pewnym momencie miałem świadomość że odpłynąłem i myślałem o czym innym w czasie czytania.

Jednak postanowiłem to zmienić bo zależy mi na napisaniu własnej historii, a żeby nabrać umiejętności, stwierdziłem, że dobrze będzie zobaczyć jak robią to profesjonaliści. Moją uwagę przykuli właśnie Łowcy Głów i jestem aktualnie na półmetku. Kilka scen naprawdę tak mnie wciągnęło gdzie normalnie czytając jeden rozdział na dzień/dwa, dzisiaj wchłonęłam 4 i to z ogromnym zaciekawieniem. Mam nadzieję że film będzie godnym odwzorowaniem tego co aktualnie czytam.

AkumaMortus

To jak już napiszesz wlasna historie to wrzuć ja na filmweba, przy okazji podaj adres zamieszkania, nr tel., PESEL, Serie i nr dowodu oraz koniecznie hasło i login do swojego konta. Twój wierny fan.