PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567959}

Łowcy głów

Hodejegerne
2011
7,2 54 tys. ocen
7,2 10 1 54032
6,6 27 krytyków
Łowcy głów
powrót do forum filmu Łowcy głów

Poczatek niezly

użytkownik usunięty

pozniej srednio. Fatalne bledy logiczne, dyskfalifikujace calosc. Lozko z zona glownego celu przy takiej stawce, to moze byc tylko wymysl kiepskiego scenarzysty, a nie zawodowych, bezwzglednych profesjonalistow. Streaming bezposrednio na YouTube to tez fantaza, YT nie ma streamingu! Takich katastrof jest wiecej i im dalej tym gorzej. Calosc przecietna, az sie chce zapomniec. Aha, jak zwykle doskonale aktorstwo Hennie ale to nie dziwi - facet nawet tak srednia role potrafil ozywic.

Ja tam nie widzę błędów logicznych w scenariuszu... Łóżko z żoną głównego bohatera - no cóż... natura faceta :) Instynkt wziął górę ;) Zresztą gdyby nie ten fakt, to fabuła by nie była tak ciekawa! Widz by nie był wbity w fotel i się nie zastanawiał kto za tym w końcu stoi, czy żona rzeczywiście jest w to zamieszana itd.

ocenił(a) film na 8
Magda666

Jakie na przykład błędy logiczne? Czytałem książkę, na której oparty jest scenariusz i tam wszystko idealnie się składa (chociaż na pierwszy rzut oka mogą być "błędy logiczne"). A film jest jednak wierną ekranizacją.

ocenił(a) film na 10
Miedziany_Jezdziec

Również przeczytałam książkę i sądzę, że film (pomijając wątek, w którym Roger mówi wszystko żonie) jest wierny fabule napisanej przez Jo Nesbo.

Uważam ten film jako jaden z najlepszych. A kino amerykańskie wysiada przy norweskim. Muszę się skusić na inne filmy z gł. aktorem.

ocenił(a) film na 8
Magda666

Z tego co każdy widział jego żona do najbrzydszych nie należała.... myślę, ze to wszystko wyjaśnia.
Nawet jeśli niektóre sytuacje wydaja się nielogiczne to przynajmniej jest o czym dyskutować po seansie;)