PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=602447}

Łowcy zombie

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
2015
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12173
4,0 12 krytyków
Łowcy zombie
powrót do forum filmu Łowcy zombie

Jedyne co mnie przeraża w tym filmie, to informacja jaką podaje nam HBO, a mianowicie wg nich oglądany przez nas gatunek to horror. Jeżeli byłoby to zgodne z prawdą, to najgorszy horror jaki widziałam, a jako komedia zalicza się do nie aż tak słabych gniotów. (choć wciąż gniotów) >ㅁ<

ocenił(a) film na 7
Demicod

co za typ...

beek9

Oj bo ma inne zdanie niż ty? :)

ocenił(a) film na 7
buterfly

To jest parodia horrorów o zombi. Ganić parodie i twierdzić, że jest kiczowatym gniotem w tym wypadku, można zrównać do ganienia clowna za to, że wygląda jak pajac.

Żegnam. XD

beek9

Aha to parodia horrorów nie może być kiczowatym gniotkiem? ;) - XD

ocenił(a) film na 7
buterfly

Skoro mnie nie zrozumiałeś/łaś to nie ma sensu dalej rozmawiać.

beek9

?? A co mam niby więcej rozumieć? - Z twojego komentarza można właśnie wnioskować że parodia musi być kiczowata, co uważam jest kompletnie bezsensowną tezą ;)

ocenił(a) film na 7
buterfly

Robisz mi na złość, no i po co? :(

Jak chcesz sobie o czymś porozmawiać to zadzwoń do mnie, to będzie lepsze niż odpisywanie na bezsensowne komentarze.

beek9

Ale ja nie robię ci na złość - Nie rozumiem tylko twojej tezy, owszem film jest kiczowaty tylko czy to jest plusem?

I owszem rozumiem że to parodia, tylko że penisy i cycki to dla mnie za mało no ale to oczywiście zależy od widza.

ocenił(a) film na 7
buterfly

Elementy groteski i luźne podejście do gatunku stanowią miłą odskocznie od przesyconych na siłę grozą horrorów. Pasuje Ci taka teza?

Fru, fru. No leć motylku już stąd. XD

beek9

I tutaj się z tobą zgodzę ;) - Chociaż przeczytaj mój nick jeszcze raz XD

ocenił(a) film na 7
buterfly

a więc co znaczy buter? :O

beek9

Buterfly to po prostu nick, przecież nic nie musi znaczyć ;)

ocenił(a) film na 7
buterfly

501 043 032