Jedyne co mnie przeraża w tym filmie, to informacja jaką podaje nam HBO, a mianowicie wg nich oglądany przez nas gatunek to horror. Jeżeli byłoby to zgodne z prawdą, to najgorszy horror jaki widziałam, a jako komedia zalicza się do nie aż tak słabych gniotów. (choć wciąż gniotów) >ㅁ<
To jest parodia horrorów o zombi. Ganić parodie i twierdzić, że jest kiczowatym gniotem w tym wypadku, można zrównać do ganienia clowna za to, że wygląda jak pajac.
Żegnam. XD
?? A co mam niby więcej rozumieć? - Z twojego komentarza można właśnie wnioskować że parodia musi być kiczowata, co uważam jest kompletnie bezsensowną tezą ;)
Robisz mi na złość, no i po co? :(
Jak chcesz sobie o czymś porozmawiać to zadzwoń do mnie, to będzie lepsze niż odpisywanie na bezsensowne komentarze.
Ale ja nie robię ci na złość - Nie rozumiem tylko twojej tezy, owszem film jest kiczowaty tylko czy to jest plusem?
I owszem rozumiem że to parodia, tylko że penisy i cycki to dla mnie za mało no ale to oczywiście zależy od widza.
Elementy groteski i luźne podejście do gatunku stanowią miłą odskocznie od przesyconych na siłę grozą horrorów. Pasuje Ci taka teza?
Fru, fru. No leć motylku już stąd. XD