moze w latach 80-tych to bylo cos ale w epoce Scary movie i innych movie oraz spartan film ten jest nuuudziarski i obciachowy.
Cóż, co prawda dawno go nie oglądałam, ale kiedy to robiłam ostatnim razem, płakałam ze śmiechu :) Cóż, każdy ma inny gust, dla mnie ten film jest świetny.
i zgadzam się jak najbardziej. ten humor w moim guście i również nieźle się pośmiałam. a scena kiedy gość pije benzyne ^^ haha
ja tam nie wiem. moim zdaniem był prześmieszny - oglądałam go ze znajomymi i wyliśmy ze śmiechu.
Hehe dobre sobie
Scary movie i seria movie z części na część jest coraz bardziej żenująca a nie śmieszna
I pomyśleć, że ta pseudogwiazdka Anna Faris prawdopodobnie zagra w 3 części "Pogromców duchów" :-(.
Are jestes głupi, humor w tych filmach ktore wymieniles jest głupi, poza tym Straszne filmy zrobili goscie od Ścisle Tajne:P
Aha i jeszcze co do posta powyzej- humor krecacy sie wokol seksu nie musi wcale byc zalosny- patrz American Pie 1 i 2
American Pie?Buahahaha toś mnie rozbawił te badziewie na poziomie buhahaha no coz to polecam ci lody na patyku to cos w sam raz dla takiego jak ty ;]
Straszne filmy robili goście od Ściśle tajne?! Co za brednia! Jeżeli nawet taka ignorancja nie przeszkadza Ci nazywać innych głupimi to chociaż niech tą chwalebną funkcję spełni brak umiejętności czytania i pisania dzieciaku.
Kliknij myszką (to taki owalny przedmiot obok klawiatury) na jednego z reżyserów Top Secret (David Zucker) i w rubryczce produkcja przeczytaj tytuły filmów... Pozdrawiam
"Lepiej siedzieć cicho i sprawiać wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Polecam zastosowac sie do wyzej wymienionego cytatu panie kolego
to do Critersa - krakersa co to taki "mondry i oczytany" jest i wszystko sprawdza zanim sie odezwie.
Świetny cytat... tylko wątpliwość mam co do jego zastosowania, bo miałbym ochotę zastosować go pod adresem założyciela tematu... Pomijając nawet maksymę "De gustibus non est disputandum" są pewne granice. Co do filmu: film mojego dzieciństwa, okresu dojrzewania i lat dorosłych: niezależnie od wieku rozśmieszał!
BUAHAHAHAHAH
Tos wypalil, a nie zaladowal kolego.Dodaj do tej listy jeszcze American Pie i masz pelna reke hiciorow ktorych nawet nie chce mi sie oceniac aby nie obrazic filmow ktorym dalem ocene 1!!!
ZENADA...
A co do lat 80-tych i starych filmow - moze tego nie zauwazyles patrzac przez pryzmat swoich hitow komediowych co wiekszosc ludzi znajacych sie choc troche na kinie stwierdzic moze - w dzisiejszych czasch trudno o dobry film nie mowiac o dzielach ktore wpisza sie od panteonu kinomatografii.
Jesli chodzi o komedie, akurat Top Secret to byl wielki hicior na kasetach VHS i Twoja marna ocena oraz nazwanie go obciachowym tego nie zmieni.
TAK WŁAŚNIE UMIERA DOBRE KINO.
bez filmów takich, jak ten, nie miałbyś swojego Scary Movie.
A gdybyś nie był tak młodziutki i żył w czasach tego filmu, to z pewnością byś go uwielbiał, bo nawet dziś widać, że jest nieźle pogięty.
No i oczywiście tak wygląda kreatywna i inteligenta riposta fana "super komedii"
Widać Troll jak się patrzy rozpętał burze i zajmuje czas użytkowniką na bezsensowną dyskusję a film jest super 10/10 śmieszył kiedyś i teraz. Jak ktoś nie rozumie humoru niech nie ogląda i nie ocenia komedii.
nie no bez przesady.. scary movie raz ze zrzyna wlasnie z takich absurdalnych klasykow jak top secret czy hot shot a poza tym z kazda czescia jest tylko bardziej wulgarne i niesmaczne a humor na poziomie gdzies znika
Ten film jest świetny. Można powiedzieć, że się na nim wychowałem. To był jeden z pierwszych filmów jakie miałem na kasecie VHS, oglądałem go dziesiątki razy i za każdym razem mnie rozśmieszał. Jedyne filmy które mogą się z nim równać to Hot Shots i Naga Broń
Marna i niestety nieudana prowokacja, następnym razem zakładając bezsensowne konto nie oceniaj filmu typu "Saw 3D" na 10 albo "Mały" na 9 bo to tylko utwierdza, że to konto założyłeś do tworzenia tego typu bezsensownych tematów.
Idź do kina na Scary Movie 1820916, to będzie suuuuper!!!! Filmy na poziomie zostaw innym.
''Poznaj moich Spartan'', to pseudośmieszne i aintelientne badziewie lepsze od filmu ''Ściśle Tajne''?
Naprawdę tak uważasz?! O bycie trollem bym Cię nie posądzał ale o brak filmowego gustu już jak najbardziej....
Może i niektóre sceny z upływem lat śmieszne być przestały , ale cała reszta wciąż bawi tak jak dawniej.
A i humor w tym klasyku jest paradoksalnie bardziej wyrafinowany i znacznie mniej wulgarny, niż w przeznaczonych dla tłuszczy bezmózgich dzieciaków komediach w stylu tych o Spartanach i innych pannach Hilton...
Scary movie od 3 i wyżej i inne filmy parodiowe typu Poznaj moich Spartan wielkie kino totalny kataklizm wysiadają przy ściśle tajne takie jest moje zdanie to sa gnioty tak na maksa sparadiowane chcieli zrobić dobrze ale nie wyszło bo jakieś kilka scen jest głupich albo tekstów ściśle tajne jest the best
No właśnie - w epoce "Scary movie". Cóż za wspaniałe i ambitne filmy. Nic, tylko siadać przed ekranem komputera, oglądać i zachwycać się grą Anny Faris i jej potłuczonych koleżaneczek i koleżków.
ten film jest mega! prawie, że co ujęcie banan mi na ryj wracał :D bije na łeb te parodie o których tu wspomniano
a swoją drogą nie wiedziałem że Val Kilmer w takich grywał :p ktoś poleci podobne filmy?
Naga Broń, ale to już pewnie widziałeś, a jeśli nie to nie czekaj, bo to jedna z najlepszych komedii ever ;]
Jeśli scary movie albo spartan uważasz za lepsze filmy od Ściśle Tajne, to nie mam pytań.Te nowe parodie bardziej wywołują obrzydzenie niż śmiech (patrz scena jak pingwin sra do buzi w poznaj moich spartan)...
Dzisiejsza młodzież niestety woli prosty "humor", scary movie to fajny film jednak nie śmieszy mnie tak jak Top Secret albo Naga broń - a to jest humor na poziomie.