PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=12077}

Ściśle tajne

Top Secret!
1984
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18705
7,1 23 krytyków
Ściśle tajne
powrót do forum filmu Ściśle tajne

7/10

użytkownik usunięty

Sporo słabszy niż porównywalny tematycznie Hot Shots!, ale i tak dobry. Scena z makaronem czy krowami pierwsza klasa :-)

masz zupelnie inne poczucie typ poczucia humoru i smieszy Cie coś innego,mnie jakiś makaron czy krowy absolunie nie śmieszy bo to najzwyklejsze sceny,które moga pojawic sie w każdej komedii,pzrebieranie za krowy bardziej bo makaron to wiadomo jakiej bajki jest parodią.Mnie śmieszą debilne sceny jak oko bibliotekarza,drzewa wyprzedzające pociąg,czy odjezdżająca stacja, gagi,które są tak debilne.absurdalne, że padam ze śmiechu hehe śpiewy i tańce moim zdaniem są zupelnie niepotzrebne,a w pzreważającej wiekszosci wystepują prawie w kazdej parodii pzdr

ocenił(a) film na 6

tez wole hot shota chociaz przyznac trzeba ze pare gagow w top secret naprawde miazdzy...

ocenił(a) film na 9

W tym filmie prawie każda scena jest dobra. Mi podoba się jak ten dziadek kopał tunel łyżeczką, albo jak Niemcy biczowali głównego bohatera a temu przyśniło się, że spóźnił się na jakiś egzamin, i jego reakcja jak zorientował się, że to był tylko sen:)