Zachecona ciekawym zwiastunem wybralam sie do kina, niestety rozczarowalam sie.
Film nie byl ani ciekawy, ani zabawny, do tego denerwowaly mnie ciagle reklamy wcisniete
jakby na sile. Ogolnie klapa.
Myslalem, ze nie doczekam filmu, ktory zostanie przeze mnie skrytykowany na forum, ale to bylo dno. Pierwszy raz chcialem wyjsc w polowie filmu z kina.
Po obejrzeniu Randki w ciemno i Milości na wybiegu (tyle dobrego, ze ogladalem je w domu) myslalem, ze ciezko bedzie jakiejkolwiek produkcji przebic ich kiczowatosc. A jednak wszystko jest mozliwe. Mozemy czekac az za 3 miesiace zarzuca nas w walentynki kolejnymi tego rodzaju perelkami.
Dziwi mnie, ze nie szkoda producentowi pieniedzy na takie denne filmy o niczym, gdzie pojedynczy odcinek klanu jest mniej przewidywalny a nawet śmieszniejszy.
Kolejna rzecza, ktora trudno mi zrozumiec jest to, ze nasi ?"najlepsi"? aktorzy grają w czyms takim.
Co do product placement to byl tak subtelny jak w kazdym z polskich filmow. To nasza specjalizacja, zeby bez narzucania się widzowi reklamowac produkty.Choć w tym filmie zblizenia na logo patelni i noza zalosne.Szkoda, że wśród aktorów nie została wymieniona patelnia ?berghofa? i przyprawy kotani.
widac ze sie kompletnie nie znacie ... film byl jednym z lepszych ktore ogladalem... nie bylem chetny aby pojsc na niego do kina ale przekonali mnie i poszedlem no i nie zaluje. film rewelacja !!!
Dlatego żaluje, ze nie jestem 10 lat mlodszy i nie chodze "do kina" a nie "na film", bo ten film bylby idealny na pojscie do kina, po poltoragodzinnej "rewelacji" nie zalowalbym, ze go nie obejrzalem:)
Racja. Byłam na filmie i nie polecam. Podobała mnie się jedynie gra aktorska P.Adamczyka (choć uważam, że powinien mieć większą rolę) oraz M.Sochy. T.Karolak to była pomyłka w ogóle nie był śmieszny ani zabawny. Film przeciętny , fabuła praktycznie taka sama jak w każdej komedii romantycznej. Jeszcze raz NIE POLECAM!