PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583507}
5,3 47 tys. ocen
5,3 10 1 46590
3,4 18 krytyków
Śniadanie do łóżka
powrót do forum filmu Śniadanie do łóżka

Dowiedzialem sie z wiarygodnego zrodla ,ze film jest kompletnym nieporozumieniem...

jest to kolejna produkcja do ktorej zdjecia krecone byly w 2 tygodnie a nastepnie montowanie byle wypuscic przed swietami !!!

jesli lubicie wyrzucac pieniadze w bloto ten film jest dla was... jesli lubicie produkcje jak "Randka w Ciemno" ten film jest dla was....

STOP DEBILNYM POLSKIM PRODUKCJA !!!!

CALE LATA 90 KATOWALI NAS LEKTURAMI SZKOLNYMI ....TERAZ Z DUPY WYSRANE KOMEDIE !!! DOSC !!! NIE NABIJACIE KASY PSEUDO AKTOROM !!
BO INACZEJ BEDE NAS KATOWAC TYM DZIADOSTWEM DOPUKI NIE WYMRA TE PSEUDO AKTORZYNY !!!

whiskas

trudno sie z toba nie zgodzic/...

kreca shity w miesiąc, a potem zgarniają kasę!
kiedyś film krecono latami!!!

mam dośc ciągle tej samej tematyki płytkich komedii o milosci, niedobrze sie robi... przez ostatnie 4 lata kręcą tylko takie g...a o pseudouczuciach.

w latach 90 chociaż były Psy, Poranek Kojota, rzucali kur...ami, ale się działo i teskty naprawdę BAWILY

teraz wszedzie watki kobieco meskie, gołe dupy Karolak, Szyc, Socha, wszedzie te same twarze masakraa

zygac sie chce!

avoocadoo

zgadzam się w 100 procentach od dawna nie byłam na polskim filmie w kinie i nie wybieram się....
potrzebne zróżnicowanie, a nie ciągle to samo...ta sa,a tematyka, ci sami aktorzy porażka

STOP DEBILNYM POLSKIM PRODUKCJA !!!!

Bella_Luna

a ja uważam, że Polacy potrafią robić dobre filmy. oczywiście ja osobiście nie oglądam tego typu (komedia romantyczna) filmów ponieważ staram się nie uwsteczniać. Zgadzam się z wami że jest to sh.t i wszelkiego rodzaju tego typu produkcje również, dlatego mój protest polega po prostu na omijaniu tego typu filmów z daleka. wracając do tematyki polskich filmów to na przykład "ogród Luizy" czy teraz "Wenecja" uważam za naprawdę dobre filmy. także proszę nie zawężać polskiej kinematografii to gó...nych komedi.
Dziękuje.

Gacek87

zgadzam się, potrafimy kręcić dobre filmy, ale promuje sie w mediach GNIOTY

a co komedia to reklama pt" najzabawniejsza komedia wszechczasów- żenuaaa

dlaczego od 2003 roku kreci sie w Polsce denne komedie o milosci?

TYLKO MNIE KOCHAJ
MILOSC NA WYBIEGU
TO NIE TAK JAK MYSLISZ..
etc etc
zenada

ocenił(a) film na 4
avoocadoo

Pewno że są dobre polskie filmy i to nawet jest ich sporo...wydaje mi się nawet że komedie romantyczne sprzed czterech lat były niczego sobie...ale po obejrzeniu tego stwierdzam że ich poziom w zastraszającym tempie spada w dół...brr...jak czytam komentarze w innych tematach, osób które twierdzą że film był całkiem fajny i niezły na tle innych to się zastanawiam czy ja aby czasem za mało nie widziałem, bo w tym gatunku (z polski) z niczym gorszym nie miałem przyjemności (albo raczej odwrotnie), na prawdę zdarzają się jeszcze gorsze "dzieła"...??...boże uchowaj...Śniadanie...jest sztuczne, przewidywalne, nie śmieszne...teksty Karolaka wręcz żenujące...Adamczyk jak by agrafką do tego wszystkiego dopięty...(co by niezłe się imię i nazwisko na plakacie prezentowało zapewne)...chyba jeszcze najlepiej do ogółu produkcji pasowały te jakże w konspiracji i potajemnie przemycane reklamy, które chyba tylko najbystrzejsi widzowie mieli przyjemność dostrzec...:)...w sumie to nie jest śmieszne bo naprawdę polska kinematografia (ta komercyjne) w trochę zła stronę zmierza..a może to tylko chwilowa niewydolność.

ocenił(a) film na 4
avoocadoo

"Skrzydlate świnie" sobie obejrz - coś innego

whiskas

Ja już od dawna unikam filmów z Karolakiem, Szycem i Adamczykiem. Straciłem dla nich całkowity szacunek. Nie rozumiem tylko jak można być takimi pipami, żeby grać w tego typu produkcjach. Brak im jaj?

whiskas

Podzielam wasze wypowiedzi. Te wszystkie polskie "superprodukcje" ostatnich lat to zwykła g.wno warta papka dla odmóżdżonych nastolatków.szkoda pisać...

whiskas

Zamiast nakręcić coś porządniejszego to tzw. twórcy idą po najmniejszym stopniu oporu i robią takie beznadziejne pseudo-komedyjki romantyczne, które śmieszą tylko nastolatki z pryszczami i część widownii tvn.

whiskas

Trailery wskazują na kolejny polski komediowy gniot. A Karolak to król polskiej komedii. Jaka komedia taki król.

whiskas

Ostatnio w TV leciało Nie kłam kochanie i Powiedz tak oba to polskie gnioty, i nie ma szans aby ten film coś zmienił, ci sami aktorzy, ta sama tematyka, wydaje mi się że wszystkie te filmy kręcone są przez jedną osobę, wszystkie są identyczne, to jest naprawdę przykre

johnyss

Również się zgadzam z powyższym. Która to już w ostatnich pięciu latach, polska komedia romantyczna? I znowu Karolak, znowu Kuna i cała ta sitwa z wcześniejszych "komedii romantycznych"...

ocenił(a) film na 6
whiskas

Byłem, zobaczyłem.... no i to by było na tyle. Nie wiem dlaczego ale nie mogę przetrawić tych współczesnych polskich filmów i aktorów którzy przewijają się przeważnie w jakiś beznadziejnych serialach rodem z TVN-u
2/10