PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583507}
5,3 47 tys. ocen
5,3 10 1 46590
3,4 18 krytyków
Śniadanie do łóżka
powrót do forum filmu Śniadanie do łóżka

Czy ktoś zauważył jak w SMS-ie pojawiło się słowo "OBJAD"? Ciekawe czy to był zwykły błąd czy celowo tak to zostało zrobione (kiedyś J.Kaczyński napisał ten wyraz z identycznym błędem)...

golonescu71

a przepraszam bardzo jak według Ciebie pisze się obiad? Przez "t"
Poza tym Jaro jak zapewne już wiesz nie zrobił żadnego błędu :))

Igoroff

Czytaj jak ktos coś pisze! "OBJAD" PISZE POST WYZEJ!!!!!

ocenił(a) film na 6
Igoroff

nie przez "t", wystarczy zamienic "j" na "i" :-)

ocenił(a) film na 7
golonescu71

Też to zauważyłem, niezła załamka :] Wstyd na całego, najgorsze,że nikt tego nie wyłapał, przecież film zanim wejdzie do kina oglądają krytycy, reżyserowie itd... brak mi słów

ocenił(a) film na 2
golonescu71

Dokładnie, też to zauważyłem. Ciekawy jest jeszcze sposób obsługi, tego krytyka kulinarnego. OBJAD podaje się z prawej strony, a on jest "obsłużony" frontalnie. Dodatkowo Karolak podczas przyrządzania posiłku ma przy sobie telefon, a jak wiemy, telefon to największe siedlisko wirusów i bakterii. Widocznie w tej "renomowanej" restauracji nie istnieje system kontroli jakości, który by takie sytuacje eliminował.
Upadek polskiej kinematografii.

ocenił(a) film na 6
golonescu71

Z tym OBJADEM to moglbyc chyba zamierzony ruch tylko malo kto to skojarzy sle wydaje mi sie ze od jakiegos czasu krazy czy krazyl w necie taki zart ze slowem OBJAD i LUNCH nie pamietam tylko dobrze o co chodzilo

ocenił(a) film na 6
golonescu71

ale macie porblemy

Kamila186

Błazenada, a nie problem. Dobrze, że nie napisał (jak niegdyś zrobił pewien znany polski polityk), iż czuje "bul" z powodu tej niesłychanej gafy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem