Film przez przypadek znaleziony na yt ;) Karolak jak zwykle pokazał, że jest świetnym aktorem komediowym, a duet Karolak+Adamczyk oczywiście wymiata. Film nawet spoko. Przewidywalny, ale daje rade. MIalam chociaż nadzieję na nie tak denne, beznadziejne zakończenie, ale cóż - taki gatunek.
również trafiłam na niego na YT , mnie osobiście się on bardzo podobał, przyjemnie się go oglądało ; -) serdecznie polecam
arolak jaki jest każdy widzi. Miernota spromowana przez tv. Dobrzy aktorzy NIGDY nie wchodzą w kiepską produkcje,a ci nieznani szukają czegoś interesującego.
"Karolak świetnym aktorem(!) komediowym"
Zdecydowanie jeśli chodzi o rozbawianie ludzi i komedie jesteś lepsza!
witam film hmm szczeze nie mielismy tak duzo morze dobrych filmów ale widze ze to sie zmienia karolak tak jest dobrym aktorem jak i obsada w tym filmie wszyscy sa dobrzy, nie powiem troszke humoru, romansu ogplnie ocenilem go na 8 gwiazdek choc jestem wymagajaca osoba co do filmow. jedno mnie rozbawilo taki kucharz a nie potrafil odroznic czosnku od migdalow jestem po szkole gastronomicznej i tylko tyle a le chyba nawet ja bym odroznil ow czosnek od migdalu.