PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583507}
5,3 47 tys. ocen
5,3 10 1 46590
3,4 18 krytyków
Śniadanie do łóżka
powrót do forum filmu Śniadanie do łóżka

YT

ocenił(a) film na 7

Film przez przypadek znaleziony na yt ;) Karolak jak zwykle pokazał, że jest świetnym aktorem komediowym, a duet Karolak+Adamczyk oczywiście wymiata. Film nawet spoko. Przewidywalny, ale daje rade. MIalam chociaż nadzieję na nie tak denne, beznadziejne zakończenie, ale cóż - taki gatunek.

ocenił(a) film na 8
zjedzona91

również trafiłam na niego na YT , mnie osobiście się on bardzo podobał, przyjemnie się go oglądało ; -) serdecznie polecam

ocenił(a) film na 2
olaczek_filmweb

arolak jaki jest każdy widzi. Miernota spromowana przez tv. Dobrzy aktorzy NIGDY nie wchodzą w kiepską produkcje,a ci nieznani szukają czegoś interesującego.

zjedzona91

"Karolak świetnym aktorem(!) komediowym"

Zdecydowanie jeśli chodzi o rozbawianie ludzi i komedie jesteś lepsza!

ocenił(a) film na 8
zjedzona91

witam film hmm szczeze nie mielismy tak duzo morze dobrych filmów ale widze ze to sie zmienia karolak tak jest dobrym aktorem jak i obsada w tym filmie wszyscy sa dobrzy, nie powiem troszke humoru, romansu ogplnie ocenilem go na 8 gwiazdek choc jestem wymagajaca osoba co do filmow. jedno mnie rozbawilo taki kucharz a nie potrafil odroznic czosnku od migdalow jestem po szkole gastronomicznej i tylko tyle a le chyba nawet ja bym odroznil ow czosnek od migdalu.

ocenił(a) film na 7
zjedzona91

Mi też się spodobał ten film.Faktycznie lokowanie produktów b nachalne. Plus za nie nachalne poczucie humoru. Ot prosta historia, nie dla tych którzy szukają głębokich metafor.