PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583507}
5,3 47 tys. ocen
5,3 10 1 46590
3,4 18 krytyków
Śniadanie do łóżka
powrót do forum filmu Śniadanie do łóżka

Fabuła jest banalna, ale teksty dobre, ogólnie bez rewelacji. Ten film jest kolejnym powodem dla którego nie warto chodzić do kina na Polskie filmy

ocenił(a) film na 6
Kallerman

Powiem Ci, że w ostatni weekend miałem "przyjemność" obejrzeć kilka zachwalanych i reklamowanych komedii polskich z ostatnich lat. "Ciacho", "Jak wygrać z cellulitem", "Och Karol 2" i właśnie "Śniadanie do łóżka" na tle poprzednich "arcydzieł" "śniadanie wypada naprawdę nieźle. Fabuła w stylu amerykańskim:SPOILER SPOILER!!!!!!! najpierw ona nie chce, potem jednak chce, następnie wydarzenie przełomowe, ona ucieka, on ją goni KONIEC SPOILERA ale ogląda się to dość przyjemnie. Dałem 6 ale nie jestem pewien czy na ocenie nie zaważyło to, że obejrzałem wcześniej wymienione wyżej "dzieła" kinematografii polskiej (oraz fakt, że film trwa zaledwie 1h19 min:)).

ocenił(a) film na 6
uki1985

Oczywiście miało być: "Jak się pozbyć cellulitu" ale jeb**ne forum nie pozwala mi na edycję poprzedniego posta :D

uki1985

Na edycję jest pięć minut, chyba że ktoś wcześniej odpowie na twój post, wtedy koniec. Ale zawsze można poprawić w następnym wpisie, tak jak to zrobiłeś i też nic się nie stało.
Nie widziałem jeszcze żadnego filmu z tych, które podałeś ale i tak dałem 6. Niezła jazda, przecież to komedia romantyczna a nie obyczajowa, nie należy brać wszystkiego na serio.

ocenił(a) film na 6
Kallerman

do kina to raczej nie warto chodzic na polskie młode komedie.. ale mozna sie skusic zeby ktoras z nich ogladnac w jakis jesienny wieczor w szlafroku i z goraca czekolada :) szczegolnie wtedy kiedy nie ma sie ochoty na skomplikowane analizy czy przemyslenia. film jest ok moze dlatego ze kilka fajnych twarzy w nim gra stad sympatyczny 'klimat'.