7 Krasnoludków w tym jedna, dziewczyna (oczywiście czarna), karzeł i reszta facetów wygląda jak stare menele spod żabki z murzynkiem na czele.
A i zrumieniona Śnieżka w paskudnych ubraniach.
Ja mażę o dniu w którym śnieżkę zagra czarnoskóra dziewczyna. Wysryw jaki w tedy powstanie tu na forum prawicowych rycerzy stanie się czystym złotem.
Wcale nie jesteś lepszą osobą od tych, które obrażasz. Świadczy o czym błąd ortograficzny na początku tej "wypowiedzi".
Akurat z tym to się zgodzę bo zawszę robię krótkie dyktando nowo poznanym osobom. W tedy po błędach można szybko sprawdzić czy ktoś jest dobrą czy złą osobą.
Nie masz nic mądrego do powiedzenia to się lepiej nie wypowiadaj. Tyle ode mnie.
Trzeba było tak od razu a nie po trochu dawkujesz te swoje mądrości. Czyli tak, skoro robisz błędy to jesteś złym człowiekiem, plus zazwyczaj nie masz nic mądrego do powiedzenia. To musiał wymyśleć tylko geniusz.
"Świadczy o czym błąd ortograficzny " A po jakiemu to ? Chyba miało być "O czym świadczy błąd ortograficzny" ale wtedy nie byłoby to nowe zdanie. Dziękuję za zwrócenie mi uwagi i również zwracam uwagę. Przy okazji zdradzę Ci małą tajemnicę, błędy ortograficzne nie świadczą o tym czy ktoś jest dobrym czy złym człowiekiem.
Czyli dziś prawicowa jest krytyka gównianego kina, gównianego aktorstwa i srania na materiał źródłowy gdzie tylko możliwe. Uwaga, mamy nową definicję prawicy. Gratuluję.
Materiał źródłowy Śnieżki każdy zna na pamięć. Nie zawsze filmy na podstawie jakiś źródeł trzymają się ich w stu procentach i właśnie wtedy prawica dostaje kociokwiku.
Ja marzę żeby powstawały dwie wersje remaków - dla lewaków: z czarnymi gejami, transami itd , i dla reszty ludzi: takie które wiernie odzwierciedlają oryginał. Wszyscy będą wtedy zadowoleni
Ale przecież ja bronie Disneya i śnieżki. Ale prawicowe łepetynki już tak działają. Co najwyżej jestem hejterem hejterów.
Szykuje się kolejne polit poprawne woke gówno, w którym znowu będzie o super hiper strong feminie. No i ta nieszczęsna z metra cięta żałosna aktoreczka. Oby to zrobiło klapę
No zwłaszcza że zła królowa jest ładniejsza od śnieżki. Film, który jak każde obecnie dzieło Disneya przepali grube miliony dolarów.
Czarna? W połowie Polka w połowie latynoska ja wiem ze powinna mieć śnieżna biała cerę ale nazywanie jej czarna to przesada
Żeby była w połowie Polką, to któreś z jej rodziców musiałoby być Polakiem, a żadne nie jest. Jej ojciec ma polskie korzenie jeno.
Czekam na remake Amistad.
Biali aktorzy grający czarnych niewolników poniżani przez czarnych białych panów.
Plus losowa część każdej połowy jest niebinarna, LGBT do porzygu itd. itp.
To byłby dosłownie KILLER.
ps. tak patrząc co się ostatnio dzieje, BLM, WOKE itd. to dochodzę do wniosku że jest to w czystej postaci rasizm skierowany przeciwko białym - wliczając w to niszczenie kultury białych (filmy, bohaterowie, literatura itd.).
Ale tam to bywało i w rzeczywistości. W Afryce (Głównie północnej ale i w czarnej) bywali biali niewolnicy. Niektórzy czarni panowie w Afryce obok czarnych niewolników miewali też i białych. Na Madagaskarze w królestwie Merina była nawet osobna kategoria białych niewolników.