Nie wiem, nie rozumiem, po prostu nie jestem w stanie tego pojąć, może coś przeoczyłem, czegoś nie zauważyłem, jakiś fakt pominąłem. Dlaczego ten film ma tak niską ocenę? Liczyliście na komedię ze znanymi aktorami serialowymi których tak lubicie oglądać, więcej nawet, w telewizji?
Komentarze, przecztałem, wnioski wyciągnęłem. Film pozornie słaby, pod uwagę biorąc ocenę jeśli, natomiast nie jak się go obejrzy, a najlepsze to jest, że zwykle jak to bywa przez takich co masówki oglądać przywykli i polubili oceniany za nisko jest. Jest dużo filmów złych polskich ale bywają dobre filmy też. Ten klimatyczny był i dziwny bardzo co jest dużym jego plusem, na ocenę siedem zasługuje i obejrzę pewnie go raz jeszcze jak zapomnę lub nie zapomnę i okazję mieć będę.
Niedopracowany ten film to moje zdanie. Gra aktorska tej dziewczyny to porażka...Ujęcia też widać amatorka. Ten chłopak dla mnie grał przyzwoicie. Wiele scen niepotrzebnych. Nad dialogami też mogli popracować. Do końca nie wiem jaki ten film miał przesłanie. Wątek z powstaniem jakby na siłę. To miał być dramat. Ale dawno się tak nie uśmiałam pewnie dlatego nie mogę go uznać za dobry. Plus za pomysł jedynie.
Moim zdaniem reżyserii ani grze aktorskiej ani zdjęciom, nic ale to absolutnie nic nie można zarzucić. Jedyne co mnie się nie podobało to tzw: bezpieczne zakończenia. Można tę historię było co najmniej dwa razy pokierować inaczej - ciekawiej. A nie uciekać w utarte schematy, które były przewidywalne już na początku. Ale niestety nota 5 to zdecydowanie nieuczciwe zaniżenie.