Świąteczna gorączka

Jingle All the Way
1996
5,8 26 tys. ocen
5,8 10 1 25898
4,7 13 krytyków
Świąteczna gorączka
powrót do forum filmu Świąteczna gorączka

8/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry film do obejrzenia z rodziną. Tata który nie wie że przed świętami turbo-mana nie kupi - gdzie on miał głowę:) hehehe

ocenił(a) film na 2
PC_Dragon

Mi zdał się dość nędzny.

ocenił(a) film na 8
hauser

a mnie rozbawił i wciągnął. Kiedyś oglądałem urywkami, teraz miałem okazję w tv cały zobaczyć i wytrwałem do końca. Całkiem mnie zaciekawił. Pozdr

ocenił(a) film na 9
PC_Dragon

9/10 jak dla mnie do tego świetna gra aktorska arniego i ten heppy end ... obrót 180 stopni ;D

ocenił(a) film na 2
CrabKong

Świetna gra aktorska???
Ludzie, gdzie wy macie oczy? Schwarzenegger właściwie nie potrafi grać, a już szczególnie wypada fatalnie, gdy ma za zadanie mimiką oddać stany emocjonalne.

ocenił(a) film na 9
hauser

nie wypada fatalnie , tylko bardzo wyjątkowo i to jest najlepsze właśnie -.- , masz oczy ale całe życie ślepy -.-

ocenił(a) film na 2
CrabKong

Tak, istna klasyka kina. Przez godną pożałowania pomyłkę nie nominowana do Oscara za reżyserię i główną rolę męską.

CrabKong

@CrabKong jesli uwazasz, ze w tym filmie arni zagral swietnie to zastanow sie kto jest slepy.

ocenił(a) film na 6
august202

No tu się niestety z hauserem zgodzę. Arnie bardzo sztucznie oddawał emocje. Ale sam pomysł na film niezły. Pzdr.

ocenił(a) film na 1
Davidoff_Novothny

film z minuty na minute coraz durniejszy, by w koncowce osiagnac apogeum glupoty

ocenił(a) film na 1
lww

ALERT!!!

OMIJAC TO GOWNO SZEROKIL LUKIEM DZ